Wij zijn als organisatie zeer actief op verschillende vlakken. Eén van de belangrijkste taken van onze organisatie is ´delen´ van bijvoorbeeld kennis en ervaring. In dit kader organiseren wij bijvoorbeeld familiedagen en ledenvergaderingen. Helaas is het voor veel leden van onze wereldwijde organisatie niet haalbaar deel te nemen aan dergelijke evenementen met name vanwege reis- en verblijfkosten. Dit is een belangrijke reden om vooral presentaties tijdens ledenvergaderingen op video vast te leggen.
Inmiddels hebben wij een grote hoeveelheid video materiaal dat wij via onze website delen. De volgende categorieën zijn hierbij gemaakt:

  1. Familiedagen. Jaarlijks organiseren wij in Nederland voor de Nederlandse leden en vrijwilligers een familiedag waarbij zowel patiënten onderling als de directe familieleden van een patiënt in een informele en vrolijke omgeving met elkaar kennis kunnen maken en kennis/ervaring kunnen uitwisselen.

  2. Ledenvergaderingen. Jaarlijks organiseren wij in Nederland een wereldwijde bijeenkomst voor onze leden waarbij ook medische en psychologische adviseurs aanwezig zijn. De aanwezigen kunnen allerlei presentaties bijwonen en voor de kinderen is een apart evenement opgezet.

  3. Promotie video's. Deze video's zijn bedoeld om een indruk te geven van onze activiteiten met als doel onze naamsbekendheid te vergroten.

  4. Voorlichting. CMTC is een zeldzame ziekte zodat voorlichting extra belangrijk is. Wij hebben een serie video's laten maken voor verschillende doelgroepen met als doel voorlichting te geven.

  5. Overig. In deze categorie zijn video's te vinden over verschillende onderwerpen welke buiten de andere categorieën vallen.