Australië – Cynthea Jenke

 In Patient advocates NL

Cynthea Jenke (Australië)

Patiënt belangenbehartiger

Patiënt belangenbehartiging

Cynthea Jenke

Ik ben Cynthea Jenke en heb een Bachelor in sociaal werk. Ik heb een eigen bedrijf, genaamd Jacs- Jenkes Advocacy and Counseling Service sinds 2014. Via Facebook kunnen mijn klanten mij door heel Australië berichten sturen zodat ik hen verwijzingen of ondersteuning via begeleiding kan bieden. Ik heb ervaring in het werken met multidisciplinaire teams via Allied Health als Klinisch Sociaal Werker. Ik heb proefprogramma’s opgezet voor Homelessness Australia (organisatie voor hulp aan daklozen) met klanten die voor veel problemen staan.

Ik ben ook betrokken bij Cores (COmmunity Response to Eliminating Suicide) Australia, waar ik vroege interventieworkshops voor suicide verzorg. Ik geef les aan verpleegkundigen van de universiteit in Riverland Zuid-Australië. We hebben voor artsen een Handreiking voor zelfmoordpreventie opgesteld. We leiden middelbare scholieren en gemeenschapsleden ook op. Jacs heeft de afgelopen jaren erkenning gekregen door tot de top vier finalisten te behoren in de State Community Awards.

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief

Lorena TueroCatherine Testelin