Italië – Adelaide Ghisolfi

 In Patient advocates NL

Adelaide Ghisolfi (Italië)

Patiënt belangenbehartiger
adelaide-picture-web

Mijn geboorteland is Italië (1997) en ik heb in meerdere landen gewoond: Italië, de VS en meest recentelijk in Nederland. In augustus 2022 ben ik afgestudeerd aan de master Culturele Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam.
Tijdens mijn academische carrière heb ik meerdere interesses nagestreefd: waaronder meerdere vrijwilligersposities in diverse bewegingen in verschillende landen. Dit heeft mij er uiteindelijk toe gebracht om mij vanaf februari 2023 aan te sluiten bij CMTC-OVM als patiënt belangenbehartiger.

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts

    Volg ons op

    Nieuwsbrief