Familiedag 2011: Efteling

 In Familie dagen

Familiedag 2011: Efteling

Een dag voor de hele familie
Rollercoaster

Zaterdag 18 juni was de dag voor de derde familiedag in Nederland.

Wij hadden hiervoor de Efteling uitgekozen mede vanwege het succes van twee jaar geleden en de spreiding van de leeftijd van onze leden. Het weer was niet zo mooi als twee jaar geleden maar met slechts twee regenbuien viel het gelukkig nogal mee.

Hierbij het verslag van 2 jonge deelneemsters.

’s Ochtends werden we ontvangen in het hotel van De Efteling. Toen we in de zaal kwamen stond er heerlijk gebak, koffie en thee. Toen kregen we een invaliden pasje, om overal snel in te kunnen. Daarna ging iedereen met zijn of haar gezin het attractiepark in. Als eerste zijn we in de Vogelrok gegaan. We konden bijna overal zo doorlopen door dat handige pasje die we van Lex hadden gekregen. We zijn 23 keer in een attractie geweest. Om 13:00 uur moesten we weer terug in het hotel zijn voor een overheerlijke lunch. Er was voor iedereen we wat lekkers te vinden: lekkere donuts, pasteitjes, kaas, brood, fruit en je kon zelfs je eigen soep in elkaar zetten!

Na het eten konden de kinderen nog even buiten spelen en daarna gingen we een groepsfoto maken. Toen mochten we weer het attractiepark in. Het was gelukkig nog steeds droog dus we zijn in bijna alle achtbanen geweest. We hadden bij veel achtbanen het geluk dat we 2 x achter elkaar mochten terwijl er een super lange rij stond.

Helaas brak er om vijf uur een enorme stortbui los, daardoor werden veel attracties gesloten gelukkig waren ze na een tijdje weer open en zijn we overal in geweest waar we in wilde. Het was een super leuke dag die wij niet snel zullen vergeten. Het was een speciale dag en ontzettend leuk om met z’n allen samen te zijn.

  • Familyday 2011

Familiedag 2011

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief

Familyday 2010Burgers' Zoo