Leden conferentie 2021 Informatie en Registratie

De agenda van en registratie voor onze leden conferentie in Nederland

Op zaterdag 30 oktober 2021 organiseren wij onze jaarlijkse wereldwijde leden conferentie in Nederland. In 2020 hebben wij een online leden conferentie moeten organiseren vanwege het Corona virus.

Onze gasten kunnen vrijdagavond 29 oktober al kennis maken met elkaar tijdens de borrel vanaf 20 uur (‘social’). Het programma bevat interessante parallelsessies over uiteenlopende onderwerpen.

Dit jaar starten wij met de organisatie van een ‘hybride’ conferentie. Dit betekent dat leden kunnen deelnemen zowel online als op onze locatie in Nederland.

Wij organiseren op 28 en 29 oktober ook een training voor onze Patient Advocates uit allerlei landen zoals Australië, Canada, Denemarken, Engeland, Griekenland, Japan, Kenia, Oostenrijk, Polen, USA en Zweden.

Op zaterdagavond organiseren wij een dinerbuffet voor alle deelnemers!

Programma

Vrijdag 29 oktober

20:00 – 22:00 – Welkom met hapjes en drankjes (bar ISWV)

Zaterdag 30 oktober

h1 = hoofdzaal sessie 1, etc.

p1 =  parallel sessie 1, etc.

TijdSpreker(s)Onderwerp
08:30 – 09:00Ontvangst en registratie
09:00 – 09:45 (h1)Lex van der HeijdenWelkom, organisatiezaken, interactieve enquête
09:45 – 10:45 (p1)Dr. Carine van der Vleuten (NL)Trombose en antistolling bij low flow vaatmalformaties en Klippel-Trenaunay
09:45 – 10:45 (p2)Dr. Albert Wolkerstorfer (NL)Laser en vasculaire malformaties
09:45 – 10:45 (p3)Nog te bepalen
10:45 – 11:15Pauze met vlaai
11:15 – 12:00 (h2)Prof. Dr. Miikka Vikkula (België)Genetica en vasculaire malformaties
12:00 – 12:45 (h3)Prof. Dr. Laurence Boon (België)Opereren en/of medicijnen bij vasculaire malformaties
13:00 – 14:00Lunch
14:00 – 15:00 (p4)Johannes Verheijden (NL)Na de diagnose
14:00 – 15:00 (p5)Dr. Margaret Lee (USA)Nog niet bevestigd
14:00 – 15:00 (p6)Nog te bepalen
15:00 – 15:15Zalen wissel
15:15 – 16:00 (p7)Silke & Alexander

Stefanie & Oriol

Duitstalige (Spaans is ook mogelijk) bijeenkomst
15:15 – 16:00 (p8)Engelstalige bijeenkomst
15:15 – 16:00 (p9)Lex van der HeijdenNederlandstalige bijeenkomst
16:00 – 16:45 (h4)Lex van der HeijdenAfronding
17:00 – 18:00Cynthea Jenke (Australië)

Jody Tung (Canada)

Amanda Starkey (USA)

Katie Allen (Canada)

Persoonlijke verhalen
17:30 – 18:30Pauze en verse stroopwafels hoofdingang buiten
18:30 – 21:00Diner

Registreer voor dit event



  Volwassene 1


  ManVrouw

  OnlineOp locatie


  JaNee

  GewenstNee
  JaNee
  JaNee

  JaNee


  Volwassene 2


  ManVrouw

  OnlineOp locatie


  JaNee

  GewenstNee
  JaNee
  JaNee

  JaNee


  Volwassene 3


  ManVrouw

  OnlineOp locatie


  JaNee

  GewenstNee
  JaNee
  JaNee

  JaNee


  Volwassene 4


  ManVrouw

  OnlineOp locatie


  JaNee

  GewenstNee
  JaNee
  JaNee

  JaNee



  Kind 1


  ManVrouw

  JaNee
  JaNee

  JaNee

  Kind 2


  ManVrouw

  JaNee
  JaNee

  JaNee

  Kind 3


  ManVrouw

  JaNee
  JaNee

  JaNee

  Kind 4


  ManVrouw

  JaNee
  JaNee

  JaNee



  akkoord Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens

  Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Ik ga akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotie doeleinden.


  Persoonlijk medisch advies

  Wil je gebruik maken van de mogelijkheid voor een persoonlijk medisch advies? Dat kan! Kies uit onderstaande mogelijkheden. Je kunt je hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wij raden aan regelmatig, bijvoorbeeld eenmaal per jaar, een persoonlijk adviesgesprek te voeren met als belangrijkste reden dat je als ouder vaak geen veranderingen ziet omdat je je kind iedere dag ziet. Ditzelfde geldt voor volwassen patiënten wanneer zij zichzelf observeren.

  Bij alle adviezen geldt dat de volgorde van aanmelding telt en dat de capaciteit beperkt is.

  Eenvoudig persoonlijk medisch advies

  Er is de gelegenheid voor een gratis (eenvoudig) medisch advies op zaterdag 30 oktober. Deze vindt plaats in een aparte ruimte zodat de privacy is gewaarborgd. Graag van tevoren aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

  Uitgebreid persoonlijk medisch advies

  Wil je een uitgebreid persoonlijk medisch advies? Dat kan op vrijdag 29 oktober in het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam. Je dient zich hiervoor aan te melden vòòr 10 oktober onderaan deze pagina. Er zijn kosten verbonden aan dit advies.

  Locatie Conferentie

  Dit jaar organiseren wij onze conferentie weer bij Internationale School Voor Wijsbegeerte.

  Landgoed ISVW
  Dodeweg 8
  3832 RD Leusden

  Informatie conferentie locatie

  Kamers reserveren: stuur een email naar: reserveringen@isvw.nl 

  Bij deze locatie zijn ook comfort hotelkamers beschikbaar waarvoor wij een speciale prijs hebben onderhandeld van € 77,25 per nacht per comfortkamer. Dit is inclusief ontbijt.
  Deze kamers zijn bedoeld voor maximaal twee volwassenen en eventueel een kind tot en met 2 jaar (babybed). In het hotel zijn geen babybedden beschikbaar.

  Een suite is een ruimere kamer waar één bed bijgeplaatst kan worden. De suite kost voor twee personen € 115,00 per nacht (incl. ontbijt). Een extra bed kost € 25,00 per nacht (incl. ontbijt). Ontbijt voor kinderen tussen 4 en 16 kost € 8,25 per persoon per dag.

  Bij deze prijzen komt nog lokale toeristenbelasting.

  Voor reservering bij ISVW graag een e-mail sturen aan: naar reserveringen@isvw.nl

  De hotelkamer dient te worden gereserveerd en betaald door de gebruiker. Kosten voor niet komen opdagen, worden doorbelast naar de persoon die de reservering zelf heeft aangevraagd.

  Massage

  Tijdens eerdere conferenties konden patiënten gebruiken maken van een massage en ook nu bieden wij weer massage aan. Hier geldt dat de volgorde van aanmelding telt en dat de capaciteit beperkt is.

  Massage is een manier om lichaam en geest te onderhouden, om spanning en stress af te laten nemen of om gericht en effectief klachten aan te pakken. Massage is ook de taal van het eigen lichaam beter leren verstaan door naar jouw lichamelijke signalen te luisteren.

  Waar zit spanning, waar zit onrust, waar voel ik ruimte in mijn lichaam, waar zit het vast, waar voelt het bedrukt of bedompt. Deze fysieke gewaarwordingen kun je door middel van een massage gaan ervaren. Emoties, gedachten en andere gewaarwordingen, vertellen je een verhaal. En dat verhaal is veel completer dan het verhaal wat we door ons denken hebben gevormd. Werkelijk contact maken met alle delen van jezelf zorgt ervoor dat je gaat stromen, zodanig stromen dat je het gevoel krijgt dat je weer tot leven komt. Je komt letterlijk beter in je vel te zitten. Massage is een aanraking met aandacht en laat je bewust contact maken met wie je bent en wat je voelt. Tijdens een massage heb je de kans om jezelf te herontdekken, te ontspannen en je te laten (aan)raken. Je verbindt je als het ware opnieuw met je ware ik. De aanraking van massage kan je helpen oude pijn los te laten waardoor ruimte ontstaat. Ruimte in lichaam en geest.

  Kinderevenement

  Voor kinderen van praktisch alle leeftijden organiseren wij weer een uitgebreid kinderevenement! Wij hebben hiervoor een aparte zaal met begeleiding en allerlei vermaak. Het knutselen blijkt voor bijna alle leeftijden een groot succes te zijn waarbij bijvoorbeeld ook 16 jarigen heel veel plezier hebben! De kinderen gaan niet met lege handen naar huis!

  Jong volwassenen evenement

  Dit jaar organiseren wij ook een jong volwassenen evenement (plm. 13 – 25 jaar). Zowel in de ochtend als in de middag wordt een activiteit georganiseerd. Neem in ieder geval buitenkleding en stevige schoenen mee!

  Let op

  Het maximale aantal persoonlijke medische adviezen is nog niet bekend op dit moment. De plaatsing op deze lijsten (vrijdag en zaterdag)  gaat op volgorde van aanmelding.

  De maximale capaciteit van de hoofdzaal is 150 personen.

  Gezien de kosten van onze conferentie vragen wij onze deelnemers van 18 jaar en ouder om een bijdrage van € 15 per persoon die deelnemen aan het diner. Dit geldt niet voor sprekers en vrijwilligers.

  Volg ons op

  Nieuwsbrief