• Missie
  • Activiteiten
  • Ledenvergadering NL
  • Kinder website
  • Familiedag

Mission

CMTC OVM Missie

"Onze activiteiten zijn gericht op het welzijn van mensen met vasculaire malformaties zoals CMTC ('Van Lohuizen syndroom') en het bevorderen van het wetenschappelijk onderzoek naar deze aandoeningen."

CMTC Efteling 20090613 007

CMTC activiteiten

Een indruk van de vele activiteiten welke wij ondernemen. Met speciale dank aan Mark Knopfler (Dire Straits) voor de toestemming om zijn muziek te mogen gebruiken!

 
Member Meeting NL

Ledenvergadering NL 2015

Onze ledenvergadering werd dit jaar op 14 november 2015 georganiseerd in Nederland.
Totaal waren 126 mensen aanwezig uit 10 landen.

Lees meer

jezz

Jongeren Educatie Zeldzame Ziekten

Dit is een speciale website voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 10-15 jaar. Hier kun je op ontdekkingsreis door verschillende werelden samen met Amy en Max!

 

Familiedag 2015 (Efteling)

Op zaterdag 27 juni was het weer zover: de Nederlandse CMTC-OVM familiedag! Dit jaar zijn wij weer naar de Efteling geweest!
Het was een perfecte dag in alle opzichten!

Lees meer

Registreer
als lid

Op zaterdag 15 november 2014 organiseren wij weer onze jaarlijkse ledenvergadering in Nederland (in Leusden bij Amersfoort). Ook nu kunnen de deelnemers weer kiezen uit verschillende parallelsessies die de meest uiteenlopende onderwerpen behandelen.
Voor de kinderen is weer een apart team en ruimte beschikbaar waarin voor praktisch alle leeftijden wel iets te doen is. Leden kunnen een gratis diagnose krijgen door diverse hoogleraren.
Voor onze buitenlandse leden starten wij al op vrijdagavond 14 november met een hapje en een drankje voor een informele kennismaking.

Informatie en registratie

Let op: het is alleen mogelijk te registreren voor deze vergadering als arts, lid, vrijwilliger of op uitnodiging (voor leden geldt dat de contributie is betaald tot en met 2014).

jezz

Upcoming Events

Geen gebeurtenissen gevonden

anbi aproved

Twitter

CMTC-OVM On the 21st of January 2019 we have visited CorinneEllemeet, Member of the Dutch Parliament. We discussed with he… https://t.co/RIt6vIyvzG
dinsdag 22 januari 2019 08:16
CMTC-OVM @hugodejonge Mooi initiatief! Echter, door de bureaucratie worden denk ik allerlei goede initiatieven geblokkeerd. Het gaat om mensen ...
zaterdag 12 januari 2019 12:58
CMTC-OVM @RensRaemakers Cruciaal! Wie is verantwoordelijk voor zijn/haar leven?
zaterdag 12 januari 2019 12:55