Wij als CMTC-OVM organisatie hebben privacy hoog in ons vaandel!
Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid uw privacy te beschermen. Ons privacybeleid is van toepassing op alle diensten van onze organisatie. U dient zich bewust te zijn dat CMTC-OVM niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen welke wij vermelden op onze website.
Uw (adres) gegevens worden uitsluitend intern gebruikt en niet weggegeven, verkocht of verhuurd aan derden. Uw gegevens worden pas gedeeld met anderen na uw toestemming. Wij hebben passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen genomen om uw gegevens veilig te bewaren en te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik. Een voorbeeld is dat wij gebruikers wachtwoorden laten aanmaken welke moeilijk zijn te raden ook al gebruikt men 'robots'.
Alle gegevens, inclusief e-mail berichten, worden bewaard op beveiligde omgevingen.

Ondanks alle maatregelen welke wij hebben genomen kunnen wij niet 100% veiligheid garanderen en door gebruik te maken van onze website aanvaardt u dit risico.

Mocht u vragen hebben over ons privacybeleid stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.