Familie berichten

Fotolia 24437363 SOnderstaand een aantal overlijdensberichten van leden van onze organisatie. Hun overlijden hoeft niet het gevolg te zijn van CMTC, M-CM, etc. maar vanwege de privacy van de familie wordt de doodsoorzaak niet vermeld tenzij de familie dit uitdrukkelijk heeft verzocht.
In dit overzicht staan niet alle overleden personen. Inmiddels zijn al meerdere personen overleden aan complicaties en plaatsen wij alleen een overlijdensbericht na toestemming van de familie.

In Memoriam

Op 4 augustus 2017 is een van onze leden Ton van Boven plotseling overleden op 84 jarige leeftijd.
Zij en haar man Jos (hij is een aantal jaren geleden overleden) waren lid sinds 2000 en hadden een dochter met CMTC.   


Wij wensen haar familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.Arnold Oranje

In Memoriam

Op 19 oktober 2016 overleed prof. dr. Arnold Oranje op 68-jarige leeftijd. Hij was onze eerste medisch adviseur en hij heeft de dochter van voorzitter Lex van der Heijden de diagnose CMTC vastgesteld. Dit was uiteindelijk de aanleiding voor het oprichten van de CMTC-patiëntenorganisatie. Oranje heeft veel betekend voor onze vereniging. Wij zullen hem dan ook enorm missen.  

Alhoewel hij sinds augustus 2013 met emeritaat was als hoogleraar kinderdermatologie was hij nog volop werkzaam. Hij reisde naar vele congressen om lezingen te geven of consulten te geven. Hij was slechts één dag minder gaan werken sinds zijn emeritaat.

Arnold Oranje was adviseur algemene dermatologie en kinderdermatologie en (honorair) professor in de kinderdermatologie met een gastvrijheidsaanstelling bij het Erasmus MC, werkzaam op diverse locaties zoals: Maasstadziekenhuis Rotterdam (algemene dermatologie), Dermicis Huidziekenhuis Alkmaar (in het bijzonder voor second opinions en kinderdermatologie) en Intermedica Haarkliniek Geldermalsen (algemene trichologie maar in het bijzonder voor kinderen met haarziekten). Vanaf 1 januari 2014 gaf hij teledermatologische consulten via de website www.kinderhuid.nl.

Oranje was eerder plaatsvervangend hoofd van de afdeling Dermatologie en Venereologie van 1999-2001 en heeft de basis opleiding van dermatologie gereorganiseerd in het jaar 2000. Hij heeft meer dan 400 wetenschappelijke artikelen geschreven en zijn H (Hirsch)-index bedraagt 32. Hij is co-editor van het Textbook of Pediatric Dermatology (Harper, Oranje and Prose, 2000 and 2006), als senior editor betrokken bij de derde druk (2012), alsmede ook editor van het Nederlandse Handboek Kinderdermatologie. Tenslotte heeft hij verschillende malen prijzen ontvangen voor zijn verdiensten voor de (kinder)dermatologie en in 2013 werd hij Ridder in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn verdiensten in het algemeen en de Dermatologie.

Wij wensen zijn familie en vrienden veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies.Makenna

In Memoriam

Makenna is op 13 september 2012 overleden op 4-jarige leeftijd. Wij wensen haar naasten veel sterkte toe in deze periode!
 
Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 

In Memoriam

Ed Gallis, President CMTC-OVM US, is 22 maart overleden. In plaats van bloemen etc. wil hij graag donaties voor de kinderen van de CMTC-OVM US voor wie hij de opa was.
 
Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..