Alexandra Haan – Penningmeester

 In Bestuur

Alexandra Haan – Penningmeester

Penningmeester
foto-alexandra

Mijn naam is Alexandra Haan en ik ben alleenstaande moeder van twee kinderen. De oudste heeft een veneus-lymfatische malformatie rondom het linkeroog, de slaap, de neus, het voorhoofd en in de schedel en de jongste heeft een taalontwikkelingsstoornis. We wonen in Dordrecht en hebben voor de vaataandoening van de oudste al veel gereisd (New York, Berlijn, Boston).

Ik heb milieukunde gestudeerd, een jaar rechtenstudie gevolgd, een opleiding tot regisseur gedaan en afgerond met een zelfgeschreven toneelstuk over huiselijk geweld en een opleiding tot kindercoach gevolgd.

In het dagelijks leven werk ik als projectleider en senior ecologisch adviseur voor een ecologisch advies- en onderzoeksbureau waar ik leiding probeer te geven aan 12 mensen. In mijn vrije tijd lees, tuinier en wandel ik graag. Ook hou ik van fotografie, bakken, puzzelen, muziek luisteren, outdoor sporten en doe ik aan pottenbakken, schrijf ik kinderboeken en -verhalen, ben ik bezig een podcast te maken/schrijven en doe ik graag gezelschapsspelletjes met de kinderen.

Ik kijk er erg naar uit voor de vereniging aan de gang te gaan en de leden te leren kennen.

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief