Online community

Elkaar online ontmoeten
Network

Naast onze Conferenties en Familiedagen bieden wij ook mensen vanuit de gehele wereld om ‘online’ elkaar te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen, etc.

Sinds 1997 brengen wij mensen samen. Dit zijn zowel patiënten als families van patiënten. Er gaat niets boven persoonlijk contact maar niet iedereen is in staat om naar Nederland te komen om daar andere lotgenoten en families te ontmoeten. Daarom bieden wij deze ‘online’ optie.

Wij organiseren niet alleen in Nederland conferenties waar mensen elkaar kunnen ontmoeten maar ook in andere landen zoals in de USA. Vanwege de kosten combineren wij dit vaak met een conferentie.

De ‘online’ community is een platform waar een ieder gebruik van kan maken. Hiervoor heb je geen speciale software nodig (een browser zoals Google Chrome of FireFox of Edge is voldoende). Je hebt de mogelijkheid om met beeld en geluid deel te nemen aan deze online community met bijvoorbeeld een computer of ‘smartphone’. Daarnaast kun je ook met een telefoon inbellen via een lokaal telefoonnummer. Het deelnemen aan deze sessies is gratis (behalve mogelijke lokale telefoonkosten).

In onze agenda op onze homepage kun je zien wanneer wij deze sessies organiseren. Let op: de tijden zijn European Central Time.

Omdat wij wereldwijd opereren, spreken wij ook verschillende talen. Naast Nederlands ook Duits en Engels. Andere talen in overleg.

Meer informatie

Volg ons op

Nieuwsbrief