Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Lid registratie

Lidmaatschap biedt diverse voordelen
Word lid van de CMTC-OVM community

Met Onze Community Willen We De Kwaliteit Van Leven Verbeteren Van Mensen Die Vasculaire Malformaties Hebben. CMTC Is Een Zeldzame Aandoening En Daarom Vinden Wij Het Belangrijk Dat Iedereen Die CMTC, Of Andere Bloedvatafwijkingen, Heeft In Contact Kan Komen Met Elkaar.
We blijven continu onderzoek doen naar de vasculaire malformaties aandoeningen. Alle resultaten van de onderzoeken delen we graag met je. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond de malformaties.
Liever op een andere manier bijdragen?

Word lid

De voordelen van een lidmaatschap

 • Kom in contact met anderen patiënten en hun families om verhalen met elkaar te delen.
 • Je krijgt toegang tot de gehele website, met o.a. videomateriaal en presentaties over CMTC en andere bloedvatziekten.
 • Je krijgt toegang tot onze wereldwijde CMTC-OVM conferenties zoals in Nederland.
 • Je krijgt toegang tot alle online conferenties.
 • Je krijgt toegang tot onze wereldwijde online Community waar je veilig contact kunt leggen met andere patiënten en hun families.
 • We organiseren jaarlijks onder andere een bijzondere familiedag (in bijv. de Efteling) waar alle leden welkom zijn en elkaar kunnen ontmoeten!

   

  Wat kost een lidmaatschap?

   

  Een lidmaatschap kost slechts €35,- per kalenderjaar.

Tip: In Nederland is het lidmaatschap van een patiëntenorganisatie vaak te declareren bij de ziektekostenverzekering. Informeer hierover bij je eigen verzekeraar.

 

bekijk deze video

breng een lach
op het gezicht

Samen kunnen we het verschil maken en laten zien dat vriendelijkheid en mededogen de kracht hebben om levens te veranderen. Bedankt voor uw vrijgevigheid en het delen van onze visie om een lach op het gezicht van anderen te brengen.