Familiedag 2022 informatie en registratie

Onze wereldwijde Familiedag is voor het gehele gezin!
Efteling

Op zaterdag 2 juli 2022 (!) is het weer tijd voor onze wereldwijde familiedag in de Efteling! Hopelijk mogen wij dit jaar -na twee jaar onderbreking- weer families overal vandaan begroeten. Aanmelden kan tot 15 juni 2022.

De ontvangst is tussen 9:15 uur en 10:00 uur bij kassa 18 (rechts van de hoofdingang). Dit is een speciale groepskassa waar je de toegangskaarten en een plattegrond ontvangt. Wij verzamelen even aan de rechterzijde richting Efteling theater op het open terrein.
Helaas is het dit jaar niet mogelijk een gezamenlijke ontvangst in een zaal met koffie, thee, frisdrank en gebak te regelen. Je ontvangt een cadeaukaart van euro 8 per persoon zodat je zelf hier iets lekkers voor kunt kopen waar je wilt.

Van 13 uur tot 14 uur staat een uitgebreide lunch klaar in het restaurant ‘de Hoffelijke Heraut’ in het Efteling hotel. Daarna kun je weer het park in en wel tot 22 uur ‘s avond! Kortom deze Familiedag duurt 12 uur en biedt praktisch voor iedereen iets leuks! Je hebt veel mogelijkheden andere patiënten en families te ontmoeten.

Voor toegang via de speciale attractie rolstoelingang moet de faciliteitenkaart worden aangevraagd: Aanvragen . Hier vul je jouw gegevens in en daarna print je deze kaart die je mee moet nemen en per attractie moet tonen om toegang via de rolstoelingang te krijgen. Let op: niet iedere attractie heeft een rolstoelingang zoals de Droomvlucht.

Op deze manier zijn de kaarten voorzien van alle gegevens en heeft iedere gast altijd de juiste kaart. Deze kaart staat in het Nederlands, Engels, Duits en Frans op de website, afhankelijk van welke taal je selecteert.

Wij maken een WhatsApp-groep aan voor deze dag zodat wij eenvoudig en snel informatie kunnen delen en mensen kunnen helpen indien nodig. Ook kunnen de deelnemers elkaar gemakkelijker vinden.

Deze dag is mede bedoeld is om het onderlinge contact te bevorderen en daarom alleen toegankelijk voor leden die hun contributie hebben voldaan. Daarnaast hebben ook onze vrijwilligers toegang tot deze dag.

Onze Familiedagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie die op hetzelfde adres wonen) en vrijwilligers.

Gezien de kosten vragen wij een kleine eigen bijdrage van 15 euro per persoon voor personen van 18 jaar en ouder. Een vrijwilliger behoeft geen eigen bijdrage te betalen. Daarnaast mag hij/zij maximaal één gast meenemen, waarvoor wel de eigen bijdrage verschuldigd is.

De registratie is gesloten.

Efteling website (meerdere talen)

Efteling apps

Volg ons op

Nieuwsbrief