Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Familiedag 2023 informatie en registratie

Onze wereldwijde Familiedag is voor het gehele gezin!

Familiedagen

20180707_155621

Op zaterdag 1 juli 2023 is het weer tijd voor onze wereldwijde familiedag in de Efteling!

Onze Familiedagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie die op hetzelfde adres wonen) en vrijwilligers.

Gezien de kosten vragen wij een kleine eigen bijdrage van 15 euro per persoon voor personen van 18 jaar en ouder. Een vrijwilliger behoeft geen eigen bijdrage te betalen. Daarnaast mag hij/zij maximaal één gast meenemen, waarvoor wel de eigen bijdrage verschuldigd is.

LET OP: ontvangstdeel is gewijzigd!

Parkeren kun je op de hoofdparkeerplaats vanaf 8:00 uur.
Meer informatie over het parkeren vind je hier: Parkeren bij de Efteling

Vanuit daar loop je, buiten het park om, naar het Efteling Hotel waar je rond 9.00 uur verwacht wordt.
Google Maps navigatie geeft de oude verkeerssituatie weer, het kruispunt is tegenwoordig anders ingericht en de looproute is daardoor ook gewijzigd:

Met het Huis van de Vijf zintuigen achter je loop je de promenade af en ga je via de voetgangerstunnel richting de kiss & ride. Daar steek je de Europalaan over en sla je rechtsaf naar de Pastoor Rietraweg. Deze weg volg je tot de Horst, daar steek je de straat over. Loop richting het Efteling Hotel en sla vóór het kruispunt linksaf bij het tankstation. Ga vervolgens aan het einde van de weg rechtsaf en loop via de tunnel naar het Efteling Hotel. Loop daarna rechts om het Hotel heen, je bereikt de ingang van het Efteling Hotel via de parkeerplaats.

Je wordt ontvangen om 9:00 uur in Bar de Gelagkamer voor een koffie, thee, etc.

Hierna ga je vanaf 10:00 uur via het Korfje (de ingang voor onze Hotelgasten) het Park in. Het Korfje vind je door vanaf de ingang van het Hotel de gele voetstappen te volgen.

Om 13.00u kom je via het Korfje terug bij het Hotel voor een lunchbuffet. Vraag bij het Korfje om een stempel, zodat je daarna weer terug het Park in kunt.

Van 13 uur tot 14 uur staat een uitgebreide lunch klaar in het restaurant ‘de Hoffelijke Heraut’ in het Efteling hotel. Kortom deze Familiedag duurt 12 uur en biedt praktisch voor iedereen iets leuks! Je hebt veel mogelijkheden andere patiënten en families te ontmoeten.
Wij proberen tijdens de dag nog meer contactmomenten te organiseren.

Voor toegang via de speciale attractie rolstoelingang moet de faciliteitenkaart worden aangevraagd: Aanvragen . Hier vul je jouw gegevens in en daarna print je deze kaart die je mee moet nemen en per attractie moet tonen om toegang via de rolstoelingang te krijgen. Let op: niet iedere attractie heeft een rolstoelingang zoals de Droomvlucht.

Op deze manier zijn de kaarten voorzien van alle gegevens en heeft iedere gast altijd de juiste kaart. Deze kaart staat in het Nederlands, Engels, Duits en Frans op de website, afhankelijk van welke taal je selecteert.

Wij maken een WhatsApp-groep aan voor deze dag zodat wij eenvoudig en snel informatie kunnen delen en mensen kunnen helpen indien nodig. Ook kunnen de deelnemers elkaar gemakkelijker vinden.

Deze dag is mede bedoeld is om het onderlinge contact te bevorderen en daarom alleen toegankelijk voor leden die hun contributie hebben voldaan. Daarnaast hebben ook onze vrijwilligers toegang tot deze dag.

Efteling website (meerdere talen)

Efteling apps

Registratie gesloten.