Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Familiedag 2024 informatie en registratie

Onze wereldwijde Familiedag is voor het gehele gezin!
Rollercoaster

Op zaterdag 6 juli 2024 is het weer tijd voor onze wereldwijde familiedag in de Efteling!

Onze Familiedagen zijn bedoeld voor onze leden (en directe familie die op hetzelfde adres wonen) en vrijwilligers.

Gezien de kosten vragen wij een kleine eigen bijdrage van 10 euro per persoon voor personen van 12 jaar en ouder. Een vrijwilliger behoeft geen eigen bijdrage te betalen. Daarnaast mag hij/zij maximaal één gast meenemen, waarvoor wel de eigen bijdrage verschuldigd is.

LET OP: ontvangstdeel is gewijzigd!

Parkeren kun je op de hoofdparkeerplaats vanaf 8:00 uur.
Meer informatie over het parkeren vind je hier: Parkeren bij de Efteling

EftelingJe wordt ontvangen rond 9:30 uur bij de hoofdingang. Hier staan wij met een team en een duidelijk herkenbare grote staande vlag klaar om jullie iets mee te geven qua eten/drinken en natuurlijk de toegangskaarten!

Van 13 uur tot 14 uur staat een uitgebreide lunch klaar in het restaurant ‘de Hoffelijke Heraut’ in het Efteling hotel. Kortom deze Familiedag duurt 12 uur en biedt praktisch voor iedereen iets leuks! Je hebt veel mogelijkheden andere patiënten en families te ontmoeten.
Wij proberen tijdens de dag nog meer contactmomenten te organiseren.

Voor toegang via de speciale attractie rolstoelingang moet de faciliteitenkaart worden aangevraagd: Aanvragen . Hier vul je jouw gegevens in en daarna print je deze kaart die je mee moet nemen en per attractie moet tonen om toegang via de rolstoelingang te krijgen. Let op: niet iedere attractie heeft een rolstoelingang zoals de Droomvlucht.

Op deze manier zijn de kaarten voorzien van alle gegevens en heeft iedere gast altijd de juiste kaart. Deze kaart staat in het Nederlands, Engels, Duits en Frans op de website, afhankelijk van welke taal je selecteert.

Wij maken een WhatsApp-groep aan voor deze dag zodat wij eenvoudig en snel informatie kunnen delen en mensen kunnen helpen indien nodig. Ook kunnen de deelnemers elkaar gemakkelijker vinden.

Deze dag is mede bedoeld is om het onderlinge contact te bevorderen en daarom alleen toegankelijk voor leden die hun contributie hebben voldaan. Daarnaast hebben ook onze vrijwilligers toegang tot deze dag.

Efteling website (meerdere talen)

Efteling apps

De registratie sluit op 24 juni 2024!