Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Leden conferenties

Wereldwijde leden conferentie Nederland

Leden conferenties

Member conference

Ieder jaar organiseren wij een wereldwijde algemene leden conferentie in Nederland.
Deze conferentie is alleen toegankelijk voor leden, artsen en de vrijwilligers die onze organisatie ondersteunen. Voor kinderen van alle leeftijden, ook voor jong volwassenen, worden diverse activiteiten georganiseerd met groot succes.

Op vrijdagavond starten wij met de ontvangst van de gasten met een typisch Nederlandse hapjes en drankjes.

De conferentie zelf is op zaterdag em begint meestal met een kort ‘formeel’ deel. Tijdens dit ‘formele’ deel worden zaken behandeld als jaarverslagen en activiteitenplan voor het komende jaar. Daarna worden diverse andere (interactieve) sessies georganiseerd over uiteenlopende onderwerpen. Dit kunnen zowel medische, psychologische maar ook hele andere onderwerpen zijn. Na een paar sessies in de hoofdzaal organiseren wij parallelsessies (meestal 3 blokken van 3 sessies dus totaal 9) zodat mensen kunnen kiezen uit verschillende onderwerpen. Deze sessies kunnen zowel lezingen als workshops zijn.

Tijdens de lunch is er volop gelegenheid nieuwe contacten te leggen en oude contacten te vernieuwen. Aan het eind van de dag staat een dinerbuffet klaar en heeft iedereen weer volop gelegenheid te netwerken.

De locatie is een bijzondere locatie in het bos in de gemeente Leusden: Internationale School voor Wijsbegeerte (ISvW).

Onze conferenties worden door patiënten, families van patiënten en andere patiëntenorganisaties uit de gehele wereld bezocht. De voertaal is meestal Engels maar wij organiseren ook aparte sessies in andere talen.

De dag voorafgaand aan de conferentie is het mogelijk persoonlijk medisch advies te krijgen in het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam. Tijdens de conferentie is het ook mogelijk gratis persoonlijk medisch advies te krijgen.