Leden conferentie 2020 Informatie en Registratie

De agenda van en registratie voor onze leden conferentie in Nederland
Member conference

Op zaterdag 24 oktober 2020 organiseren wij onze jaarlijkse wereldwijde ledenvergadering in Nederland.

Onze gasten kunnen vrijdagavond 23 oktober al kennis maken met elkaar tijdens de borrel vanaf 20 uur. Het programma bevat interessante parallelsessies over uiteenlopende onderwerpen.

Op zaterdagavond organiseren wij een dinerbuffet voor alle deelnemers!

Persoonlijk medisch advies

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid voor een persoonlijk medisch advies? Dat kan! Kies uit onderstaande mogelijkheden. Je kunt je hiervoor aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina. Wij raden aan regelmatig, bijvoorbeeld eenmaal per jaar, een persoonlijk adviesgesprek te voeren met als belangrijkste reden dat je als ouder vaak geen veranderingen ziet omdat je je kind iedere dag ziet. Ditzelfde geldt voor volwassen patiënten wanneer zij zichzelf observeren.

Bij alle adviezen geldt dat de volgorde van aanmelding telt en dat de capaciteit beperkt is.

Eenvoudig persoonlijk medisch advies

Er is de gelegenheid voor een gratis (eenvoudig) medisch advies op zaterdag 24 oktober. Deze vindt plaats in een aparte ruimte zodat de privacy is gewaarborgd. Graag van tevoren aanmelden via het inschrijfformulier onderaan deze pagina.

Uitgebreid persoonlijk medisch advies

Wilt u een uitgebreid persoonlijk medisch advies? Dat kan op vrijdag 23 oktober in het Academisch Ziekenhuis in Rotterdam. U dient zich hiervoor aan te melden vòòr 10 oktober onderaan deze pagina. Er zijn kosten verbonden aan dit advies.

Locatie Conferentie

Dit jaar organiseren wij onze conferentie weer bij Internationale School Voor Wijsbegeerte.

Landgoed ISVW
Dodeweg 8
3832 RD Leusden

Informatie conferentie locatie

Kamers reserveren: stuur een email naar: reserveringen@isvw.nl 

Bij deze locatie zijn ook hotelkamers beschikbaar waarvoor wij een speciale prijs hebben onderhandeld van € 77,25 per nacht per kamer. Dit is inclusief ontbijt.
Deze kamers zijn bedoeld voor maximaal twee volwassenen en eventueel een kind tot en met 12 jaar (apart matras). Kinderen van 0-6 jaar mogen gratis op de kamer van hun ouders verblijven. In het hotel zijn geen babybedden beschikbaar. Een extra matras op de grond met bedlinnen kost € 25,00 per nacht (incl. ontbijt). Een bed met matras kost € 25,00 per nacht (wordt apart ingehuurd, excl. ontbijt). Ontbijt voor kinderen tussen 4 en 16 kost € 8,25 per persoon per dag.

Bij deze prijzen komt nog lokale toeristenbelasting.

Voor reservering bij ISVW graag een e-mail sturen aan: naar reserveringen@isvw.nl

De hotelkamer dient te worden gereserveerd en betaald door de gebruiker. Kosten voor niet komen opdagen, worden doorbelast naar de persoon die de reservering zelf heeft aangevraagd.

Massage

Tijdens eerdere conferenties konden patiënten gebruiken maken van een massage en ook nu bieden wij weer massage aan. Hier geldt dat de volgorde van aanmelding telt en dat de capaciteit beperkt is.

Massage is een manier om lichaam en geest te onderhouden, om spanning en stress af te laten nemen of om gericht en effectief klachten aan te pakken. Massage is ook de taal van het eigen lichaam beter leren verstaan door naar jouw lichamelijke signalen te luisteren.

Waar zit spanning, waar zit onrust, waar voel ik ruimte in mijn lichaam, waar zit het vast, waar voelt het bedrukt of bedompt. Deze fysieke gewaarwordingen kun je door middel van een massage gaan ervaren. Emoties, gedachten en andere gewaarwordingen, vertellen je een verhaal. En dat verhaal is veel completer dan het verhaal wat we door ons denken hebben gevormd. Werkelijk contact maken met alle delen van jezelf zorgt ervoor dat je gaat stromen, zodanig stromen dat je het gevoel krijgt dat je weer tot leven komt. Je komt letterlijk beter in je vel te zitten. Massage is een aanraking met aandacht en laat je bewust contact maken met wie je bent en wat je voelt. Tijdens een massage heb je de kans om jezelf te herontdekken, te ontspannen en je te laten (aan)raken. Je verbindt je als het ware opnieuw met je ware ik. De aanraking van massage kan je helpen oude pijn los te laten waardoor ruimte ontstaat. Ruimte in lichaam en geest.

Kinderevenement

Voor kinderen van praktisch alle leeftijden organiseren wij weer een uitgebreid kinderevenement! Wij hebben hiervoor een aparte zaal met begeleiding en allerlei vermaak. Het knutselen blijkt voor bijna alle leeftijden een groot succes te zijn waarbij bijvoorbeeld ook 16 jarigen heel veel plezier hebben! De kinderen gaan niet met lege handen naar huis!

Jong volwassenen evenement

Dit jaar organiseren wij ook een jong volwassenen evenement (plm. 13 – 25 jaar). Zowel in de ochtend als in de middag wordt een activiteit georganiseerd. Neem in ieder geval buitenkleding en stevige schoenen mee!

Programma

Vrijdag 23 oktober

20:00 – 22:00 – Welkom met hapjes en drankjes (bar ISWV)

Zaterdag 24 oktober

h1 = hoofdzaal sessie 1, etc.

p1 =  parallel sessie 1, etc.

Tijd Spreker(s) Onderwerp
09:00 – 09:30 Ontvangst en registratie
09:30 – 10:15 (h1) Lex van der Heijden Welkom, organisatiezaken, interactieve enquête
10:15 – 11:15 (p1)
10:15 – 11:15 (p2)
10:15 – 11:15 (p3)
11:15 – 11:30 Pauze met vlaai
11:30 – 12:15 (h2)
12:15 – 13:00 (h3)
13:00 – 14:00 Lunch
14:00 – 15:00 (p4)
14:00 – 15:00 (p5)
14:00 – 15:00 (p6)
15:00 – 15:15 Zalen wissel
15:15 – 16:15 (p7)
15:15 – 16:15 (p8)
15:15 – 16:15 (p9)
16:30 – 16:45 (h4)
16:45 – 18:00 Pauze en verse stroopwafels hoofdingang buiten
18:00 – 20:30 Diner

Let op

Het maximale aantal persoonlijke medische adviezen is nog niet bekend op dit moment. De plaatsing op deze lijsten (vrijdag en zaterdag)  gaat op volgorde van aanmelding.

De maximale capaciteit van de hoofdzaal is 150 personen.

Gezien de kosten van onze conferentie vragen wij onze deelnemers van 18 jaar en ouder om een bijdrage van € 15 per persoon die deelnemen aan het diner. Dit geldt niet voor sprekers en vrijwilligers.

RegistratieVolwassene 1


ManVrouw

JaNee
JaNee

Volwassene 2


ManVrouw

JaNee
JaNee

Volwassene 3


ManVrouw

JaNee
JaNee

Volwassene 4


ManVrouw

JaNee
JaNee


Kind 1


ManVrouw

JaNee
JaNee

Kind 2


ManVrouw

JaNee
JaNee

Kind 3


ManVrouw

JaNee
JaNee

Kind 4


ManVrouw

JaNee
JaNee


GewenstNee


Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens

Tijdens dit evenement worden foto en video opnames gemaakt. Ik ga akkoord dat deze beelden gebruikt mogen worden voor promotie doeleinden.


Volg ons op

Nieuwsbrief