Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Leden conferentie NL 2008

 In Leden conferenties NL

Leden conferentie NL 2008

Verslag leden conferentie Nederland 2008

Leden conferenties

Conference

Op 8 november 2008 was het weer tijd voor de jaarlijkse CMTC-OVM vergadering in Nederland.

Eén van onze leden uit Californië USA was ook aanwezig. Hij kon dit bezoek onder meer combineren met het medisch onderzoek in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht. Dankzij hem konden wij tevens een ‘webcast’ doen zodat leden vanuit de gehele wereld onze vergadering konden volgen met beeld en geluid via Internet.

Dit jaar hadden wij een aparte zaal gereserveerd met begeleiding voor de kinderen. Dit bleek een groot succes! Wij hadden een beamer en groot scherm met een Wii zodat de wat grotere kinderen bijvoorbeeld konden tennissen of één van de vele andere actieve spellen spelen.
Voor de kleinere kinderen was bijvoorbeeld een Playstation aanwezig en zij konden kleuren, tekenen of spelen met allerlei speelgoed.

In het hotel is ook een ‘ballenbak’ aanwezig hetgeen voor de kleinere kinderen altijd veel plezier is!

Helaas was Prof. dr. Oranje op het laatste moment verhinderd om onze vergadering bij te wonen. Gelukkig kon Drs. Charlène Oduber het een en ander opvangen tijdens haar middag presentatie. Charlène is bezig met een promotie onderzoek in het Academisch Ziekenhuis Maastricht onder meer in samenwerking met één van onze medisch adviseurs Dr. Maurice van Steensel.

Vele vragen werden gesteld aan Charlène en vele vragen werden door Charlène beantwoord gedurende twee intensieve uren.

MC NL 2008
OLYMPUS DIGITAL CAMERAimg_4412img_4407

MC NL 2008

Recent Posts
CMTCMember conference