Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Dr. Marjon ten Hoor (Nederland) – Genetisch onderzoek

 In Vrijwilligers

Dr. Marjon ten Hoor (Nederland)

Genetisch onderzoek
Marjon ten Hoor

Ik ben docent aan de Universiteit van Utrecht (Nederland) bij de afdeling Farmacie en betrokken bij cursussen welke moleculair zijn geörienteerd (zoals cel biologie, immunologie, microbiologie en biotechnologie). Daarnaast ondersteun ik studenten in hun ontwikkeling van orale communicatie vaardigheden. Mijn focus is genetica en biotechnologie en ik help de CMTC-OVM organisatie.

Hiervoor participeerde ik in diverse moleculaire biologische onderzoeksprojecten voor bedrijven als TNO en de Universiteit Wageningen. Gedurende mijn promotie binnen de afdeling Genetica aan de Universiteit van Wageningen maakte in veelbelovende enzymen van schimmels zoals Aspergillus door de toepassing van recombinant DNA en mutagenetische technieken.

Binnen de farmaceutische industrie heb ik gewerkt als project supervisor kwaliteitscontrole binnen een faciliteit voor de productie van monoklonale antilichamen. Het benadrukken van het klant perspectief binnen de gezondheidszorg is mijn focus geworden tijdens mijn onderzoeksinterviews bij verschillende instituten.

Naast het doceren aan studenten en levenslang leren, is het patiëntenperspectief binnen de gezondheidszorg mijn drijvende kracht.

Recent Posts
Lilian VermeerEden Quine-Taylor