Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Dr. Charlène Oduber (Aruba) – Medisch adviseur

 In Adviseurs

Dr. Charlène Oduber (Aruba)

Medisch adviseur
charlene-oduber-2023-website

Dr. Charlène Oduber promoveerde op 12 januari 2011 op ‘Clinical aspects of vascular malformations and deregulated growth’: een klinisch en genetisch onderzoek naar aangeboren vaatmalformaties in combinatie met een plaatselijk verstoorde groei van bot en/of weke delen. Dit is een samenwerkingsverband tussen het Academisch Medisch Centrum in Amsterdam en het Academisch Ziekenhuis Maastricht. Ouduber is ook medisch- adviseur van de Stichting Klippel-Trenaunay Nederland (SKTN).

Zij heeft verschillende nationale en internationale presentaties hierover gehouden en heeft hiervoor verschillende prijzen gewonnen. Tevens is ze co-auteur van een hoofdstuk in het leerboek flebologie van prof. Neuman.

Recent Posts