Polen – Dominika Blacharska

 In Patient advocates NL

Dominika Blacharska (Polen)

Patiënt belangenbehartiger
dominika-2

Hoi! Mijn naam is Dominika! Ik ben 24 jaar (2021) oud. Ik woon in Szczecin in Polen.
Ik ben een student: ik heb een bachelordiploma in management van openbare instellingen en public relations en ik zit momenteel in het laatste jaar van mijn masterdiploma in administratie. Ik heb een verloofde en zijn naam is Sebastian.

Ik heb een HAE, een zeldzame, mogelijk levensbedreigende genetische aandoening. Mijn zus (Ania, 11) heeft HAE en CMTC. Ik zou graag de kennis van CMTC vergroten en contact leggen met mensen met CMTC. Ik wil heel graag in contact komen met Poolse mensen met CMTC, dus neem gerust contact met mij op!

Wil je meer weten of heb je vragen?


      Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts

    Volg ons op

    Nieuwsbrief

    Mattias Lindemann