Brochure ‘Na de Diagnose’ vertaald in Georgisch

 In Laatste nieuws

Brochure ‘Na de Diagnose’ vertaald in Georgisch

door Prof. Dr. Tinatin Tkemaladze en haar team
translation-team-georgia-web

Eén van onze patiëntbelangenbehartigers is Prof. Dr. Tinatin Tkemaladze in Georgië. Zij werkt aan de medische universiteit in de hoofdstad Tbilisi en begeleidt een aantal studenten aan deze universiteit. Zij hebben de brochure ‘na de diagnose’ vertaald in het Georgisch en dat is een enorme hoeveelheid werkt geweest.

Wij willen dit team bedanken voor hun grote bijdrage aan het vertalen van ons materiaal naar hun taal zodat wij nog meer patiënten en hun families kunnen bereiken en helpen. (Foto: Prof Tkemaladze staat derde van rechts)

Vertaling ‘na de diagnose’

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief