Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Duitsland – Martina Peters

 In Patient advocates NL

Martina Peters (Duitsland)

Patiënt belangenbehartiger
martina-peters-picture-2022

Ik ben Martina Peters uit Langenhagen/Duitsland. Ik ben geboren in 1971 en werk al meer dan 20 jaar als leraar op een vakschool voor elektrotechniek en werktuigbouwkunde in Hannover.
Toen Nele, mijn jongste van drie dochters, in 2011 werd geboren met CMTC, wist niemand in een ziekenhuis in de buurt waar haar plekken door werden veroorzaakt. Gelukkig hadden ze goede contacten en kwamen ze er een dag later achter en bleef ik niet lang in onzekerheid. Zo leerde ik de patiëntenorganisatie van Lex kennen en werd ik lid in 2011. Sindsdien bezoek ik regelmatig de jaarlijkse ledenvergaderingen en leerde ik hoe waardevol het is om andere families te leren kennen, ervaringen te delen en kennis op te doen over de aandoening. Ik kijk er naar uit om CMTC-OVM te helpen kennis over deze zeldzame aandoening te verspreiden en families in Duitsland te ondersteunen.

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts