Blog Katie Allen dec. 2022

 In Blog Katie Allen

Blog Katie Allen dec. 2022

Katie Allen (Canada) deelt haar persoonlijke ervaringen
katie-allen-202212-laser

Toen ik werd gevraagd om een blog te beginnen over mijn CMTC, moet ik toegeven dat ik nerveus was. Ik heb mijn ervaring vaak persoonlijk gedeeld, maar een blog is nieuw, heel nieuw, dus ik hoop dat je geduld hebt en mij toestaat om door deze gedeelde ervaring heen te modderen.

Ik begon met laserbehandelingen toen ik 12 jaar oud was, dus het is veilig om te zeggen dat er genoeg foto’s zijn van mij met donkere ronde blauwe plekken op mijn gezicht in mijn huis. Toen ik jonger was en meer laserpulsen per bezoek had, vervaagden ze vaak samen en vormden diepe blauwe plekken; nu lijkt het meer op een beetje uitslag op de weg. Maar ondanks de foto’s die ik heb met vlekken op mijn gezicht, tijdens teamsporten of gewoon openhartige foto’s die mensen van mij maakten terwijl ik bezig was met mijn leven. Ik realiseerde mij een paar jaar geleden dat ik mij op weinig van deze foto’s bewust was en gefocust op de camera en nog minder zijn door mij gemaakt.
Verder kon ik bijna de evenementen herinneren waar ik met vrienden en familie naartoe was gegaan na laserbehandelingen. Ik bood altijd aan om foto’s te maken. Vandaag leven we in een tijd die zo gevuld is met foto’s en selfies, die zulke geweldige herinneringen creëren. Na een door verdriet gedreven besef dat er momenten waren met dierbaren die ik niet had vastgelegd vanwege mijn zelfbewustzijn, deed ik een nieuwe belofte: maak de foto.

Wil je ook een bijdrage leveren? Stuur dan een email naar president@cmtc.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Volg ons op

Nieuwsbrief