Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Blog Katie Allen mrt. 2023

 In Blog Katie Allen

Blog Katie Allen mrt. 2023

Katie Allen (Canada) deelt haar persoonlijke ervaringen
202303-march-2023-pic-2

Ik had de kans om de Canadian Organisation Rare Diseases (CORD) Day Conference bij te wonen op 28 en 29 maart 2023. Ik woonde deze ‘online’ bij vanuit British Columbia terwijl de conferentie in Ottawa werd gehouden. Hierdoor konden patiënten en pleitbezorgers van patiënten uit heel Canada samen komen en met parlementsleden samenkomen om Canada’s allereerste Nationale Strategie voor Geneesmiddelen voor Zeldzame Ziekten te bespreken. Dit is een enorme stap vooruit in de richting van rechtvaardige zorg voor Canadezen met zeldzame ziekten. Het is altijd een eer en een spannende tijd om deze nationale conferenties bij te wonen en de discussie over zeldzame ziekten te bevorderen.

Wil je ook een bijdrage leveren? Stuur dan een email naar president@cmtc.nl

Recent Posts

Leave a Comment