Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Blog Katie Allen mei 2023

 In Blog Katie Allen

Blog Katie Allen mei 2023

Katie Allen (Canada) deelt haar persoonlijke ervaringen
202305-may-2023-pic-small

Het is eindelijk officieel lente in het westen van Canada, hoewel het voelt alsof we de lente hebben overgeslagen. Het lijkt namelijk al zomer. In ons kleine stadje vond voor de tweede keer het jaarlijkse tulpenfestival plaats. Hoewel onze tulpenvelden niet zo groot zijn als die in Amsterdam, waren ze alsnog ontzettend mooi. Ik kon het dus niet laten om wat foto’s te maken.

Dankzij verschillende uitstapjes in de zomer heb ik geleerd wat er met de huidvlekken, die veroorzaakt worden door vasculaire malformaties, gebeurt als je verbrand bent door de zon. In mijn geval verbrandt mijn niet-aangedane huid gewoon gelijkmatig, maar mijn huidvlekken niet zo zeer. De huid eromheen wordt alleen donkerder. Mijn huidvlekken vallen dan dus veel meer op. De vlekken die bij mijn niet-aangedane huid zitten (in het midden van mijn onderrug) vallen juist minder op. Het is belangrijk om zonnebrand te gebruiken, aangezien je hiermee een beschermend laagje aanbrengt op de huid. Als je een gevoelige huid hebt, is het echter vaak lastig om een goede zonnebrand te vinden. Na jaren verschillende soorten geprobeerd te hebben, heb ik er uiteindelijk een paar gevonden die mijn gevoelige huid kan verdragen, namelijk zonnebrand voor kinderen en zonnebrandspray. Dus, bij deze: op naar meer plezier en avontuur in de zomer, uiteraard met goede bescherming tegen de zon.

Recent Posts

Leave a Comment