Blog Katie Allen oktober 2023

 In Blog Katie Allen

Blog Katie Allen oktober 2023

Katie Allen (Canada) deelt haar persoonlijke ervaringen
202310-oct-2023-pic-1-web

Fijne herfst en, vanuit Canada, fijne Thanksgiving! Een van onze lokale boerderijen organiseert elk najaar een pompoenfestival, evenals een tulpenfestival in de lente. Het is altijd leuk om te zien hoe ze hun decoraties tussen de evenementen door opnieuw gebruiken. De windmolens zijn net zo schattig omringd door pompoenen als in de tulpen. De afgelopen weken stonden in het teken van de voorbereidingen voor de Patient Advocacy-training en de ledenconferentie aan het eind van de maand. De vluchten vanaf de westkust van Canada duren inclusief tijdswijzigingen ongeveer 24 uur. Ook al duurt het even, het is altijd geweldig om iedereen weer te zien en de ‘community’ te ervaren, die soms moeilijk te vinden is met een zeldzame ziekte. Hoewel sociale media het gemakkelijker hebben gemaakt om contact te maken met mensen over de hele wereld, gaat er niets boven persoonlijke ontmoetingen. Ik kan niet wachten om jullie daar allemaal te zien.

Recent Posts

Leave a Comment

Volg ons op

Nieuwsbrief