Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Blog Arianna Faro februari 2024

 In Blog Arianna Faro

Blog Arianna Faro februari 2024

Arianna Faro (USA) deelt haar persoonlijke ervaringen
arianne-gezicht

Dit is de kennismakingsblog van Arianna.

Hallo allemaal! Mijn naam is Arianna Faro; ik ben 32 jaar oud en kreeg bij mijn geboorte de diagnose Klippel-Trenaunay-syndroom (KTS). KTS manifesteert zich bij elke patiënt een beetje anders, maar bij mij heeft het invloed op mijn linkerbeen, voet, intieme gebieden en hart.

Als gevolg van de aandoening heb ik meer dan 50 operaties ondergaan en ben ik meer dan 100 keer opgenomen in het ziekenhuis. Op dagelijkse basis moet ik worstelen met ernstige pijn en bloedingen. Ik heb ook te maken met depressie en ernstige angst.

Ik heb altijd geloofd dat een persoon niet beoordeeld moet worden op basis van de obstakels waarmee ze worden geconfronteerd, maar eerder op de manier waarop ze proberen deze te overwinnen.

Ondanks mijn ziekte en de uitdagingen die het met zich meebrengt, ben ik vastbesloten om het leven ten volle te leven; ik heb het gevoel dat we deze aarde voor zo’n minuscule periode bewonen, en ik wil geen enkele ademhaling als vanzelfsprekend beschouwen.

Ik ben meer dan mijn handicap… hoewel het ontegenzeggelijk een deel van me is, is het niet de volledigheid van wie ik ben. Ik hoop die boodschap ook over te brengen aan anderen die worstelen met ziekte van welke aard dan ook. Wat voor obstakels je ook tegenkomt, je bent ongetwijfeld waardig om een gelukkig, vervuld leven te leiden. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om voor deze pagina te schrijven en kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!

Recent Posts

Leave a Comment