Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Vertaalteam Hogeschool Zuyd 2024

 In Laatste nieuws

Vertaalteam Hogeschool Zuyd 2024

Studenten die zich inzetten als vrijwilligers
groepsfoto_zuydvertalingen-2024-web

Onze organisatie is wereldwijd actief en dat betekent dat wij onze informatie in meerdere talen aanbieden. Onze website is bijvoorbeeld beschikbaar in het Engels en Nederlands en onze informatie folders in minimaal het Duits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans.

Het vertaalwerk kost vrij veel tijd en hiervoor zoeken wij altijd vrijwilligers die ons hiermee willen helpen.

Zuyd Vertalingen is een vertaalbureau dat gerund wordt door vierdejaarsstudenten aan de Vertaalacademie in Maastricht. Zij vertalen, reviseren, ondertitelen, post-editen en tolken in het Nederlands, Engels, Frans en Spaans. Een dag per week worden zij ondersteund door twee fantastische uitwisselingsstudenten uit België.

Zij werken voornamelijk voor ngo’s en goede doelen, zoals CMTC-OVM! Dit is een echte win-winsituatie, aangezien zij praktijkervaring opdoen en de organisatie hulp krijgt met vertaalwerk.

Recent Posts