Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Familiedag 2013: Efteling

 In Familie dagen

Familiedag 2013: Efteling

Een dag voor de hele familie

Familiedagen

Efteling

Al weer enige tijd hadden we er naar uitgekeken…de familiedag in de Efteling op 22 juni!

Vroeg in de morgen lieten we Zeeland achter ons en reden richting Kaatsheuvel alwaar we precies om 9.00 uur verwelkomd werden door Lex. We verzamelden in het Theater. Wat goed om (inmiddels vele) bekenden weer te zien en leuk om te zien hoe de kinderen groeien en veranderen. Altijd fijn om wat ervaring uit te wisselen of gewoon lekker bij te kletsen.
Na koffie en gebak ging om 10.00 uur ieder zijns weegs. Wij gingen eerst naar de Fata Morgana. Vervolgens naar Joris en de Draak, Python, stoomtrein, oldtimers en traptreintjes. Via de zijuitgang konden we (in de regen) naar het Eftelinghotel lopen voor een overheerlijke, goedverzorgde lunch. Ook hier weer tijd om elkaar te ontmoeten en bij te praten. Na het eten was de meeste regen gevallen voor die dag en verder hebben we hier geen last van gehad.
‘s Middags hebben we in sneltempo het land van Laaf en het Sprookjesbos bezocht, Villa Volta, Bobsleebaan, Vliegende Hollander, de Carrousel en afgesloten met het water- en lichtspektakel Aquanura. Om 17.30 uur zaten we moe maar voldaan weer in de auto om aan de terugreis te beginnen. We kijken terug op (weer) een geslaagde familiedag en hopen u weer te ontmoeten in november in Leusden!

Verslag van Niels Fluijt (8 jaar).
Ik ben Niels en ik heb CMTC. We zijn 7:00 eruit gegaan, En 7:30 zijn we weggegaan. We gingen over de a58, a16 en n261. Co, Anja, Elise en Lukas gingen mee! Ik ben naar de Efteling geweest. Ook ben ik in fata morgana gegaan. De vliegende Hollander vond ik een beetje eng!! Carnaval festival was heel leuk!!!!!! Achtbanen ( zoals de vliegende Hollander) gingen heel snel. Joris en de draak (een achtbaan) ging wel 60 km per uur!!!! Piranha was om bij te lachen!!!! De lunch was heerlijk!!!!! Daarna zijn we (alleen ik, Co en Elise) in de bobsleebaan geweest. Villa volta was ook heel leuk!!!

Hartelijke groeten, Niels Fluijt.

Family Day NL 2013
p1020412p1020411p1020410

Family Day NL 2013

Familiedag 2013

Familiedag 2013

Recent Posts
Burgers' ZooAmersfoort Zoo