Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Familiedag 2015: Efteling

 In Familie dagen

Familiedag 2015: Efteling

Een dag voor de hele familie

Familiedagen

Efteling

Verslag CMTC –OVM Familiedag zaterdag 27 Juni 2015 gemaakt door Natasja Hüel.

Vandaag hadden wij een gezellige en druk bezochte dag in de Efteling. Wij werden na een rit van 1,5 uur vriendelijk begroet bij de ingang. Wij kregen daar onze kaartjes en de uitleg waar wij moesten zijn. Bij binnenkomst werden wij zoals altijd vriendelijk begroet door Lex en Jacob. Het was mooi om te zien dat de animo voor de familiedag weer  bijzonder hoog was.

Wij zagen heel veel nieuwe gezichten en na een praatje kom je er dan achter dat ze nog nooit bij een ledenvergadering zijn geweest. Leuk om dan weer andere gezichten en ervaringen te horen onder het genot van een kop koffie of thee en wat lekkers waaronder de bossche bol.

Nadat iedereen wat gedronken en gegeten had kregen wij van Lex een toestemmingsformulier voor het gebruik van de rolstoelingang. Ondertussen gaf Nadeem Taverne uitleg aan iedereen over het onderwerp ledenwerving.  Met name toegespitst hoe wij meer leden en donaties binnen kunnen krijgen. Dit is vooral meer gezien en gehoord worden. De organisatie heeft hele mooie visitekaartjes gemaakt met een qrcode erop. De qrcode is een manier om met een ‘smartphone’ direct naar onze website te gaan. De visitekaartjes kan je dus overal neerleggen en geven zodat onze patientenorganisatie kan blijven bestaan. Nadat wij de visitekaartjes gekregen hadden, gingen wij het park in.

Mike wilde als eerste door het sprookjesbos. Daar hebben wij de gekleurde duiven gevoerd en verschillende sprookjes gezien. De sprookjesboom blijft wel onze favoriet. Oh wat is dat toch mooi gemaakt. Nadat we het bos zijn uitgegaan zijn we snel naar Ravelijn gegaan. Wij hadden veel geluk want we mochten meteen naar binnen. De show hebben we nu al een paar keer gezien maar hij blijft leuk om te zien. Daarnaast zit Villa Volta en een mooie gelegenheid om daar dan meteen in te gaan. Mike vond het heel erg raar en kon het niet bevatten hoe dat nu in elkaar zit.
Langzamerhand zijn we richting het theater hotel gaan lopen. Aangezien we nog even de tijd hadden gingen we in de carnaval. Hier hebben we onze kaart voor gebruikt en zo hoefde wij niet zo lang te wachten om naar binnen te mogen. Hier kwamen we Lex en Familie Dings ook tegen. Gezellig even een moment om te kletsen. Nu werd het tijd om naar het hotel te gaan voor de lunch.
Wij moesten heel even wachten en toen we binnen kwamen zag het er weer schitterend uit. Er was voor iedereen wel wat lekkers te vinden. Je kon ook weer even kletsen met de andere mensen. Nadat iedereen klaar was met eten nog even op de groepsfoto en toen kon iedereen weer het park in.

Het was heerlijk weer en Mike is gek op bootjes dus je raadt het al wij zijn heerlijk een stukje gaan varen. Op het water hebben wij ook nog even de eendjes gevoerd en de pret voor Mike was erg groot. Toen werd het al wel een beetje tijd om naar de uitgang te gaan lopen. En toen kwamen we naar de Pandadroom. Wat is dat toch mooi en leerzaam gemaakt. Aan het eind van de dag dan gaan we altijd even naar de aquanura kijken oh wat is dat mooi zeg. Jammer dat het nu niet zo donker was, want dan is het mooier om te zien. Dit was een mooie afsluiting van een mooie en gezellige dag met de patientenorganisatie CMTC-OVM. Wij willen dan ook heel graag de organisatie bedanken voor het organiseren!

Hoop jullie allemaal weer te zien met de ledenvergadering.

Family Day NL 2015
20150627_16322120150627_16195820150627_145327

Family Day NL 2015

Recent Posts
Amersfoort ZooDolfinarium