Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Familiedag 2017: Efteling

 In Familie dagen

Familiedag 2017: Efteling

Een dag voor de hele familie

Familiedagen

Efteling

Op zaterdag 24 juni 2017 vond onze jaarlijkse CMTC-OVM Familiedag plaats in de Efteling.

De Efteling blijkt iedere keer weer het meest populair gezien het aantal aanmelding. Dit jaar hebben ongeveer 80 mensen deelgenomen uit 4 landen (België, Duitsland, Nederland en Polen)! Diverse families hebben met elkaar kennisgemaakt zoals uit België en Nederland. Diverse deelnemers waren net lid geworden en het was voor hen dus de eerste keer was dat zij spraken met lotgenoten.

Het weer was niet optimaal met een beetje regen zo nu en dan maar dat mocht de pret niet drukken!

De dag begon met koffie en gebak in het Efteling Theater. Na een kort welkomstwoord en wat uitleg door Lex ging iedereen op pad! Om 13 uur was er een uitgebreid lunchbuffet in het Efteling Hotel en konden de eerste ervaringen worden uitgewisseld. De sfeer zat er uitstekend in en om 14 uur ging iedereen weer het park in. Er was zelfs een oma die een achtbaan in het donker heeft ervaren!

Wij kijken terug op een prachtige dag met heel veel plezier!

Onze Familiedag in 2018 is gepland op 23 juni. Wij zullen onze leden vragen hun top 3 voorkeuren aan te geven en dan wij gaan wij kijken wat wij kunnen regelen.
Wij hopen weer velen te mogen begroeten tijdens onze Familiedag in 2018!

Een paar reacties van onze deelnemers:

We melden ons al vroeg bij de Efteling, het is blijkbaar al vrij druk met andere groepen maar kunnen de CMTC groep snel vinden. Na het ontvangst van de kaarten kunnen we snel naar de ontvangst en met een bak koffie en lekker stuk taart wachten we tot de groep compleet is. Na de ontvangst speech van Lex maken we de groepsfoto en vertrekken we het park in. De kids mogen bepalen wat we doen en  doen snel wat attracties achter elkaar. Voordat we het weten is het al tijd voor de lunch, welke voortreffelijk is. Na de lunch vertrekken we weer in het park en doen we nog redelijk wat attracties. Als afsluiter maken we de Aquanura show nog mee en sluiten we dag voldaan af.

Het was een leuke en geslaagde dag! De nieuwe informatiefolder ziet er perfect uit! Het was perfect georganiseerd en de speciale pas voor de attracties was geweldig!

Allereerst nogmaals hartelijk bedankt voor de fantastische dag in de Efteling. Wij hebben waanzinnig genoten en we hebben bij een paar attracties gebruik gemaakt van de pas. De lunch was heerlijk en gezellig elkaar weer even te spreken.

Het parkbezoek was heel mooi. De gemeenschappelijke ontvangst was heel goed. Daar konden wij even rustig met de andere deelnemers samen zitten.

De CMTC-OVM familiedag een uitje waar we altijd naar uitkijken. Een uitstekende organisatie van die dag, goede lunch, ontmoeten van lotgenoten en het genieten in het park zorgen voor een onvergetelijke dag.

Family Day NL 2017
img_2044img_2041-kopiedsc_0386

Family Day NL 2017

Fata morgana

Dreamflight

Carnaval festival

Recent Posts
DolfinariumEfteling