Familiedag 2018: Efteling

 In Familie dagen

Familiedag 2018: Efteling

Een dag voor de hele familie
Efteling

Op zaterdag 7 juli 2018 hebben wij weer onze internationale Familiedag georganiseerd in de Efteling.

Wij hadden onze leden laten stemmen en de Efteling kreeg weer de meeste stemmen.

Het was prachtig weer en rond 9 uur startte de onvangst van ruim 60 deelnemers in het Efteling Theater. Daar stonden allerlei lekkere dingen klaar. Diverse deelnemers hadden een flinke reis achter de rug, en hadden een korte nacht achter de rug omdat bijvoorbeeld de kinderen om 6 uur al aan hun bed stonden klaar om naar de Efteling te gaan, zodat even ‘landen’ met koffie/thee wel nodig was. Een aantal deelnemers had een weekend uit gemaakt van onze Familiedag door vrijdag al aan te komen, een camping/hotel te regelen, en in de loop van de zondag weer naar huis te gaan.
Iedereen was op tijd zodat na een korte toespraak van Lex en het uitdelen van de speciale kaarten voor snelle toegang tot vele attracties wij om 10 uur het park in konden gaan. Dit zou een lange dag worden want de Efteling is in juli en augustus tot 23 uur geopend! Een flinke uitdaging voor de ouders want de kinderen hebben dan vaak meer energie dan zij!

Onze lunch stond om 13 uur klaar in het Efteling hotel in een eigen ruimte met terras. Naast allerlei broodjes, beleg, etc. stonden ook weer de kroketten op het menu. Tijdens de inschrijving hadden diverse personen aangegeven dat zij een kroketten dieet hadden en uiteraard houden wij rekening met dergelijke belangrijke zaken.

Voor deze dag hadden wij een WhatsApp groep opgezet zodat deelnemers elkaar eenvoudig konden vinden, tips konden doorgeven en foto’s/video’s konden delen binnen onze groep. Dit bleek een hele goede zet gezien de vele leuke reacties! Mogelijk gaan wij een permanente WhatsApp groep opzetten en voor onze wereldwijde conferentie in november zullen wij ook een aparte WhatsApp groep opzetten.
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensverwerking (AVG) dienen wij zeer zorgvuldig om te gaan met dergelijke WhatsApp groepen.

Meer informatie AVG

Verslag lid

Eindelijk was het dan zover, we gingen naar de Efteling!! Mijn vriendin Amira, die ik vorig jaar heb ontmoet op de patiëntendag van CMTC-OVM zou ook komen. Samen hebben we de hele dag doorgebracht. Van de Pandadroom tot de Baron (wel 2 keer!), we zijn bijna overal wel in geweest. Bij de Pirana waren we alleen drijfnat geworden! Maar dit was best lekker want het was mooi weer. Het lunchen vonden we erg lekker, we konden van alles kiezen, de tomatensoep vond ik het lekkerst, Amira vond de soep maar zuur. We vonden het super leuk dat we tot heel laat in het park mochten en we dus nog tijd over hadden om nog een keer in de Baron te gaan. Toen we voor het laatst in de Baron gingen, moest ik toch nog even opgemeten worden… Gelukkig was ik al 1.40m!!!!!

Groetjes,
Noa (9 jaar) en Amira (10 jaar)

Reacties

  1. De familiedag 2018 was weer een geweldig leuke dag. Mooi weer, uitstekende lunch op een gezellig terras. Omdat we er al zo vroeg waren, konden we vlot in de door ons uitgezochte favoriete attracties. ’s Middags werd het duidelijk drukker, maar dat was ook omdat de Efteling die dag tot 23.00 uur open was.
  2. Op een schitterende dag al vroeg uit de veren en na een warm welkom snel het park in geweest. Was druk maar ook gemoedelijk en een leuke sfeer. In het Efteling hotel van een goede lunch genoten en gesprekken kunnen voeren met andere leden. Na de lunch weer heerlijk het park in tot in de late avond. Waar we de prachtige avond best laat afsloten met de gezellige muziek en nog steeds drukke park. De kinderen hebben een superdag gehad, met shows van de Boze Wolf en Ravelijn. Bedankt voor de goede zorgen. Vooral de midzomeravond en het weer waren prachtig.
  3. Wij hebben een gezellige dag gehad. Het was erg druk, en zeker ook met mensen met een faciliteiten kaart!!!! Wij zijn bij verschillende attracties gewoon in de rij gaan staan, omdat hier de wachttijden korter waren! De lunch was super geregeld!  Zeker ook omdate ze voor Finn glutenvrij brood en snacks hadden.  Top!!
  4. De familiedag is altijd een feestje voor de gehele familie. Leuk om mensen weer terug te zien en soms ook ervaringen uit te wisselen.
  5. Wij hebben genoten. Onze jongste dochter voor het eerst in de Efteling. Haar gezicht was goud waard in de Droomvlucht. Bedankt voor deze mooie sprookjesdag.
  6. Een toffe dag! Het was heel leuk in de Efteling op de familiedag van CMTC-OVM. Ik mocht nu ook in de Python. Dit was tof! Fay (7 jaar).
Family Day NL 2018
sijm20180707_22151120180707_221424

Family Day NL 2018

Schommel boot

Python

Laven

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief

EftelingEfteling