Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Dr. Lilian Vermeer (Nederland) – Redacteur

 In Vrijwilligers

Dr. Lilian Vermeer (Nederland)

Redacteur
Lilian Vermeer

Mijn naam is Lilian Vermeer. Ik ben al vele jaren werkzaam als wetenschappelijk journalist.

Na mijn studie scheikunde en een promotie op een biochemisch-immunologisch onderwerp heb ik een aantal jaren bij een uitgeverij gewerkt. Daarna ben ik voor mezelf begonnen als journalist omdat ik schrijven over wetenschap en aanverwante onderwerpen het leukste vind.

Van CMTC had ik nog nooit gehoord, tot ik in aanraking kwam met jullie vereniging toen ik op zoek ging naar vrijwilligerswerk. Er is nog het nodige onbekend over deze aandoening, zeker wat betreft de oorzaak en de genetische achtergrond. Ik hoop mijn bijdrage te leveren door hierover meer uit te zoeken en nieuwe ontwikkelingen bij te houden maar ook bijvoorbeeld ervaringsverhalen op te tekenen en een nieuwsbrief te verzorgen.

Ik ben getrouwd en moeder van een zoon.

Recent Posts
Ans & ShonnaMarjon ten Hoor