Rusland – Anastasia

 In Geen onderdeel van een categorie

Anastasia (Rusland)

Patiënt belangenbehartiger
Anastasia

Hallo, mijn naam is Anastasia! Wij wonen in Rusland in St. Petersburg!

Ik ben kindertandarts. Gedurende lange tijd heb ik gewerkt in een privékliniek en heb tandheelkunde aan de universiteit gedoceerd.

In 2015 is onze zoon Grisha geboren. Na precies 1 jaar kregen wij de diagnose. Grisha heeft het MCAP syndroom. Wij hebben zelf gezocht naar artsen in Rusland. Neurochirurgen in St. Petersburg en Moskou konden geen diagnose stellen. Genetici stelden dat wij moesten wachten totdat Grisha 1 jaar zou zijn.

Ik ben zelf begonnen met het onderzoeken van Grisha’s nieren, lever en milt. Deze waren vergroot. Ik heb ook zijn bloed gecontroleerd. Samen met mijn man hebben wij een lange weg afgelegd.

Ik help anderen graag!

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts

    Volg ons op

    Nieuwsbrief