Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Patiënt trajecten vasculaire malformaties – capillaire malformatie

 In Laatste nieuws

Patiënt trajecten vasculaire malformaties – capillaire malformatie

Europese samenwerking
VASCERN logo

Patiënt trajecten (Patient Pathways) zijn erop gericht de zorg en het management van patiënten met een zeldzame ziekte te verbeteren. Ze zijn een zeer belangrijk hulpmiddel bij het definiëren van de beste patiëntenzorg. Ziekte- (of ziektegroep) -specifieke patiëntroutes worden ontwikkeld door elk van de VASCERN-werkgroepen voor zeldzame ziekten (RDWG’s) om de optimale wijze van evaluatie voor patiëntdiagnose aan te geven, de optimale evaluatie van de patiënt zodra de diagnose is gesteld, en de optimale opvolging en therapie voor de patiënt.

Wij nemen ook deel aan de VASCERN-werkgroepen. Meer informatie

Recent Posts
survey2VASCERN APP