Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

USA – Amanda Starkey

 In Patient advocates NL

Amanda Starkey (USA)

Patiënt belangenbehartiger
amanda-starkey

Ik ben een bedrijfs-/organisatiepsycholoog en moeder van een jong kind met CMTC uit Michigan, VS.

Ik werk als contactpersoon voor technische assistentie voor een programma voor de bevordering van de geestelijke gezondheid, SOAR (SSI/SSDI Outreach Access and Recovery) genaamd. Wij bieden technische ondersteuning en training voor hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg, daklozenbedrijven, familieleden en klanten die hulp zoeken bij het SSI (Supplemental Security Income)/SSDI (Social Security Disability Insurance)-aanvraagproces voor gehandicapten.

Sinds 2010 heb ik meer dan 250 mensen geholpen om met succes een arbeidsongeschiktheidsuitkering aan te vragen, en heb ik talloze professionals en familieleden opgeleid die mensen met een handicap wilden helpen. Ik ben gepassioneerd door het bepleiten en vinden van oplossingen voor mensen met een handicap. Ik kijk ernaar uit om in de VS in contact te komen met individuen en gezinnen die door CMTC en OVM zijn getroffen!

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts