Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Japan – Ami

 In Patient advocates NL

Ami (Japan)

Patiënt belangenbehartiger
ami-400-400

Hallo, mijn naam is Ami uit Japan. Ik werk momenteel voor een wereldwijd toonaangevend Executive Training-bedrijf als trainer waar wij mensen helpen hun zelfvertrouwen, communicatie, menselijke relaties, leiderschap en stressmanagementvaardigheden te vergroten.

Ik ben geboren met CMTC en van jongs af aan beïnvloedde dit mijn zelfvertrouwen, omdat vanwege de zeldzaamheid van de ziekte en de positie van het uiterlijk op mijn lichaam, mensen vaak naar me staarden en opmerkingen maakten. Toen ik jaren geleden meedeed aan de CMTC-OVM wereldwijde ledenconferentie in Nederland, was het de eerste keer dat ik andere mensen zag die ook CMTC hebben. Hierdoor begon ik me veilig te voelen om meer over mezelf te vertellen en meer zelfvertrouwen te krijgen.

Ik ben gepassioneerd om andere mensen te helpen die mogelijk met dezelfde problemen worden geconfronteerd als ik, dus neem gerust contact met me op!

こんにちは!

私はAmiと申します。現在米国トレーニング会社にて自信の構築、コミュニケーションスキル、人間関係スキル、リーダーシップスキルやストレスマネージメントをトレーナーとしてコーチングをしております。私自身、先天性大理石様皮斑を持っており、小さい頃は人と違ったものを持っていると周りから凝視され、とても辛い経験をしました。日本でも先天性大理石様皮斑は稀な病気な為に、幼少期は同じ病気を持っている人に出会うことも出来ず、悩みを共有し合える人がいませんでした。しかし、オランダのCMTC国際交流会にて世界中の先天性大理石様皮斑を持った人たちに出会った時に、初めて自分は1人じゃないと思えることが出来ました。私がこの病気を通して、自信の構築をすることが出来たこと、そして同じ病気を持っている人達のお手伝いをしたくこの活動に参加をさせて頂いております。ご自身、又はお子様が先天性大理石様皮斑を持っている方、一緒に悩みを共有し共感し合いましょう。是非お気軽にお問い合わせください。

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts