Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Canada – Katie Allen

 In Patient advocates NL

Katie Allen (Canada)

Patiënt belangenbehartiger
katie-allen-bio-picture

Mijn naam is Katie Allen en ik kreeg de diagnose CMTC toen ik ongeveer 5 maanden oud was. Ik heb vlekken op de rechterkant van mijn lichaam en de linkerkant van mijn nek, gezicht en hoofd. Daarnaast heb ik ervaring met afwijkingen in de lengte van de ledematen en andere effecten, zoals problemen met het op peil houden van de lichaamstemperatuur en fijne motorische problemen in mijn aangedane hand. Ik heb de afgelopen 15 jaar laserbehandelingen ondergaan om de vlekken die zich het dichtst bij mijn ogen bevinden te verwijderen.

Ik heb B.Sc. in Milieuwetenschappen en tijdens mijn laatste tien jaar van postsecundair onderwijs, heb ik geweldige kansen gehad, in de klas en tijdens medische afspraken, om mijn kennis van de medische wetenschap uit te breiden en met artsen samen te werken om mijn CMTC te beheren en beter te begrijpen.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt, ik sta je graag te woord of bespreek mijn eigen ervaring met CMTC!

Katie Allen

Katie Allen

Katie Allen

page 1 of 2

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts