Engeland – Julia Putman (heeft zich teruggetrokken op 15 jan. 2022)

 In Geen onderdeel van een categorie

Julia Putman (Engeland)

Patiënt belangenbehartiger
julia-putman-klein

Ik ben een therapeut die werkt met kinderen en jongvolwassenen in de zorgsector. Ik ben ook moeder van 4, pleegmoeder van 3 en grootmoeder van 3. Hoewel al mijn kinderen nu volwassenen zijn en zelfstandig wonen, zijn wij een hechte familie, genietend van familietijd en vakanties samen.

Mijn man en ik hebben het druk met werk en gezinsleven, maar als ik niet aan het werk ben, ga ik mijn hond uitlaten.
Ik houd van het ontdekken van nieuwe plekken en geniet van het buiten zijn, kamperen en ontdekken. Ik heb het geluk
dichtbij de kust te wonen en ook, dichtbij een nationaal park dus ik heb genoeg inspiratie naar buiten te gaan.
Ik ontwerp en maak zilveren en koperen sieraden als hobby en ben ook met allerlei andere creatieve activiteiten bezig wanneer de tijd het toelaat.

Ik raakte geïnteresseerd in Patiënt Belangenbehartiging omdat ik meer te weten wilde komen vanwege een van mijn kleinkinderen. Ik was verbijsterd om te horen dat de lokale medische teams bij de geboorte van een baby niet altijd op de hoogte zijn van vasculaire malformaties en er was geen informatie voor ouders.
Mijn zoektocht naar meer informatie leidde naar Lex en zijn organisatie en van daaruit was ik enthousiast
om andere grootouders in onze situatie te helpen om betere ondersteuning en duidelijke wegen te hebben naar de juiste medische informatie.

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts

    Volg ons op

    Nieuwsbrief

    Anastasia