Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Dr. Andrea Diociaiuti (Italië) – Medisch adviseur

 In Adviseurs

Dr. Andrea Diociaiuti (Italië)

Medisch adviseur
foto-andrea

Andrea Diociaiuti is momenteel verantwoordelijk voor het Centrum voor Chronische en Complexe Ziekten en Genodermatoses van het Bambino Gesù Kinderziekenhuis in Rome.

Afgestudeerd in de geneeskunde in 1995 en gespecialiseerd in dermatologie en venerologie in 1998 aan de Universiteit van de Heilige Haard in Rome. Hij behaalde het doctoraat in de oncologische dermatologie en vervolgens een tweedegraads master in dermatologische chirurgie.

In 2002 verhuisde hij naar het Bambino Gesù Children Hospital, waar hij in 2010 de verantwoordelijkheid kreeg voor High Specialty in Interventional Dermatology. Hij was adjunct-professor in pediatrische dermatologie aan de postdoctorale school van de Katholieke Universiteit van het Heilig Hart in Rome.

Hij is coördinator en docent aan de Universiteit van Tor Vergata in de II-niveau Master in kinderdermatologie.
Lid van het bestuur van de Italiaanse Vereniging voor de Studie van Vasculaire Anomalieën. Hij is sinds 2016 vertegenwoordiger voor het Bambino Gesù Kinderziekenhuis in het European Reference Network for Vascular Anomalies (VASCERN), en is medeleider van de subgroep van Nevi en Nevoid overgrowth voor het European Reference Network on Rare and Undiagnosed Skin Disorders (ERN- Huid) sinds juni 2015.

Recent Posts
Prof. Dr. Suzanne Pasmans