Penningmeester gezocht (Nederland)

 In Laatste nieuws

Penningmeester gezocht (Nederland)

Onze penningmeester gaat met pensioen
Euro

Onze penningmeester Jacob gaat met pensioen. Jacob meldde zich aan voor penningmeester in het jaar 2014 na een oproep die wij hadden gedaan via een vrijwilligers website.
Hij heeft onze organisatie niet alleen enorm geholpen met de professionalisering van de financiële administratie maar ook op juridische en fiscale terreinen. Dankzij Jacob hebben wij veel kunnen automatiseren en het nodige werk uitbesteed zoals de boekhouding en het opstellen van de jaarrekening. Daarnaast hebben wij ook een financieel dashboard voor onze facturatie.

Wij zijn Jacob enorm dankbaar!

Wij zoeken een nieuwe penningmeester die ons internationale team wil komen versterken. Dit mag ook iemand zijn van buiten de organisatie. Iemand die niet alleen zijn/haar kennis en ervaring wil inbrengen maar zich ook verder wil ontwikkelen in de internationale zeldzame ziekten wereld. Iemand die mee wil denken over beleid, organisatie ontwikkeling en allerlei andere onderwerpen die zich aandienen.
De inbreng van onze vrijwilligers verandert niet alleen levens van patiënten en hun families maar geeft ook een enorme voldoening!

Op onze website kun je het profiel vinden van de penningmeester rol

Het is belangrijk dat je niet alleen de Nederlandse taal zeer goed beheerst maar ook het goed beheersen van de Engelse taal is cruciaal. Als je interesse hebt, is het ook mogelijk dat je deelneemt aan (internationale) conferenties.

Heb je vragen en/of interesse? Neem dan contact met ons op

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief