Rol patiëntenorganisaties in de zorg

 In Laatste nieuws

Rol patiëntenorganisaties in de zorg

De bijdrage aan de zorg voor patiënten en hun families door de inzet van patiëntenorganisaties
klaver4_icons-400×400

De rol van patiëntenorganisaties in de zorg voor de patiënt en zijn/haar familie is steeds belangrijker aan het worden. Gelukkig wordt dit niet alleen gezien door alle betrokkenen maar patiëntenorganisaties worden ook steeds meer gehoord en betrokken bij de (medische) zorg.

Meer informatie

Steun CMTC-OVM en onze leden

Met onze community willen we de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die vasculaire malformaties hebben. CMTC is een zeldzame aandoening en daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen die CMTC, of andere bloedvatafwijkingen, heeft in contact kan komen met elkaar. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs of input van onze betrokken leden.

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief