Angst- en pijnbestrijding bij kinderen

 In Laatste nieuws

Angst- en pijnbestrijding bij kinderen

Hoe trauma kan worden voorkomen bij kinderen bij medische ingrepen
Niet bang voor de dokter

Als je mensen vertelt dat iets pijn gaat doen, dan gáát het ook pijn doen. Ieder volwassen mens zal dat uit eigen ervaring herkennen. En dan zijn er altijd nog mensen met prikangst. Maar hoe zit dat met kinderen die bijvoorbeeld een (bloed)prik krijgen bij de dokter, of bij wie het wegnemen van schilfers of een huidbiopt nodig is? Hoe te voorkomen dat een kind een trauma oploopt?

Meer informatie

Steun CMTC-OVM en onze leden

Met onze community willen we de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die vasculaire malformaties hebben. CMTC is een zeldzame aandoening en daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen die CMTC, of andere bloedvatafwijkingen, heeft in contact kan komen met elkaar. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs of input van onze betrokken leden.

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief