Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Vertaalteam Hogeschool Zuyd 2022

 In Laatste nieuws

Vertaalteam Hogeschool Zuyd 2022

Studenten die zich inzetten als vrijwilligers
groepsfoto-zuyd-vertalingen-2022-web

Onze organisatie is wereldwijd actief en dat betekent dat wij onze informatie in meerdere talen aanbieden. Onze website is bijvoorbeeld beschikbaar in het Engels en Nederlands en onze informatie folders in minimaal het Duits, Engels, Frans, Nederlands en Spaans.

Het vertaalwerk kost vrij veel tijd en hiervoor zoeken wij altijd vrijwilligers die ons hiermee willen helpen.

Zuyd Vertalingen is een vertaalbureau dat gerund wordt door vierdejaarsstudenten aan de Vertaalacademie in Maastricht. In de periode van maart tot en met juni zet een studententeam zich in als vrijwilligers, inclusief uitwisselingsstudenten uit andere landen, om vertaalwerk voor onze organisatie te doen.
Dit is in feite een ‘win-win’ situatie omdat de studenten praktijkervaring opdoen en wij als organisatie hulp krijgen met vertaalwerk.

Recent Posts