Familiedag 2022: Efteling

 In Familie dagen

Familiedag 2022: Efteling

Eindelijk weer een ‘echte’ Familiedag!
cmtc-01-19

Vanwege het COVID-19 virus was het een paar jaar niet mogelijk een ‘echte’ Familiedag te organiseren. De laatste maal was in 2019. Dit jaar konden wij eindelijk weer voluit onze Familiedag organiseren met 80 deelnemers uit België, Duitsland en Nederland.

Op zaterdag 2 juli verzamelden de deelnemers zich rond 9 uur bij de Efteling met een stralende zon en een heerlijke temperatuur. Binnen een half uur was iedereen aanwezig en had toegangskaarten met een tegoedbon voor eten/drinken die je kon gebruiken ergens in het park.
Wij hadden ook poloshirts en T-shirts bij ons die door veel deelnemers werden meegenomen.

Wij kiezen heel bewust een datum in juli uit omdat dan de Efteling tot ‘s avonds 10 uur is geopend en je daardoor 12 uur van alle attracties kan genieten!

Normaal gesproken hebben wij een gezamenlijke ontvangst in Efteling stijl maar vanwege personeelsgebrek was dit helaas niet mogelijk. Tijdens de lunch in het Efteling hotel kon iedereen weer onderling kennismaken en nieuwe contacten leggen. Wij hadden elkaar 3 jaar niet gezien waardoor de deelnemers extra naar deze dag uitkeken! Diverse kinderen waren enorm gegroeid waardoor zij nu wel in een aantal achtbanen mochten.

Voor deze dag hadden wij een speciale WhatsApp groep aangemaakt zodat wij eenvoudig met elkaar contact konden onderhouden en foto’s en video’s konden uitwisselen. Onderaan deze pagina een kleine selectie van deze foto’s en video’s. Het andere beeldmateriaal gebruiken wij ook voor onze social media kanalen (uiteraard met toestemming vooraf).

Verslag familie Sijm

Eindelijk was het zover, vrijdag vertrokken wij naar de camping zodat we alvast in de buurt zijn voor de CMTC-OVM familiedag in de Efteling.

Eindelijk kon het weer na de corona perikelen en wat hadden de meiden zich verheugd hierop! Ze hadden zelfs een aftelkalender gemaakt :-).

Zaterdagochtend op tijd vertrokken naar de Efteling. Het was leuk om iedereen weer te zien en te spreken, wat hebben we dat gemist!

We begonnen in de vliegende Hollander, wat een spanning was dat. Vervolgens naar Joris en de Draak en daarna nog heel veel gedaan. De lunch was weer uitstekend verzorgt en konden de voetjes even tot rust komen. We hadden prachtig weer en hebben het volgehouden tot 22:00 uur s avonds. Moe maar voldaan gingen we weer naar de camping.

Het was een prachtige en goed georganiseerde dag!

Speciale Algemene Ledenvergadering

Wij hebben tijdens de lunch een speciale Algemene Ledenvergadering georganiseerd vanwege de benoeming van onze nieuwe penningmeester Alexandra Haan. Alexandra is met applaus benoemd tot onze nieuwe penningmeester.

Reacties

Familiedag op 2 juli 2022:  super om elkaar weer te zien.
Het weer: was super.
De lunch: super, weer heerlijke kroketten.
De attracties: dankzij de Efteling-app info over de wachttijden, super!
Een nieuwe penningmeester: super!
Gewoon weer een super familiedag.

We hebben heel erg genoten en zo leuk om gezichten te zien en verhalen uit te wisselen. Ook echt een dag dat als je vragen hebt over bijvoorbeeld CMTC je het dan eerder op deze dag doet dan via de mail. De lunch was super, echt voor ieder wat wils. Het weer zat dan ook nog eens enorm mee. Dus helemaal niets op aan te merken. Het was echt TOP.

Voor de tweede keer deden we mee aan de familiedag en wederom een geweldige ervaring die we niet snel zullen vergeten. Het was geweldig om na de covid-pauze weer andere leden te ontmoeten en persoonlijk te chatten.
Het beste was zeker de sprankelende ogen van opwinding van onze 2 peuters wanneer ze naar de verschillende attracties rennen of door het sprookjesbos.

Family Day NL 2022
cmtc-01-19cmtc-01-19cmtc-01-18

Family Day NL 2022

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief

Efteling