Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Drs. Elyse Verboom (Nederland) – Medisch adviseur

 In Adviseurs

Drs. Elyse Verboom (Nederland)

Medisch adviseur
verboom_elyse_sophia

Drs. Elyse Verboom is sinds 2015 werkzaam in het Erasmus MC – Sophia Kinderziekenhuis. Van 2016 tot 2021 heeft zij hier haar opleiding tot algemeen kinderarts gevolgd. Sinds 2021 is zij gestart met haar subspecialisatie bij de kinderhematologie en shared care kinderoncologie.

Vanaf 2021 is zij tevens verbonden aan het multidisciplinaire WEVAR team (Werkgroep Vasculaire Afwijkingen Rotterdam), samen met kinderdermatoloog Suzanne Pasmans en kinderchirurg Hester Langeveld.  Elyse Verboom heeft, na een jaar samenwerking met Peter de Laat, sinds 2022 zijn taken in het WEVAR team overgenomen.

In de afgelopen 20 jaar zijn op de multidisciplinaire WEVAR polikliniek meer dan 1500 kinderen gezien met een vasculaire afwijking. Alle nieuwe patiënten worden gezamenlijk gezien door kinderarts, kinderdermatoloog en kinderchirurg voor het stellen van de juiste diagnose en ter bepaling van het vervolgbeleid. Het WEVAR aandachtsgebied van Elyse Verboom is de systemische behandeling van vaatmalformaties en vaattumoren bij kinderen.

Recent Posts