Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Blog Katie Allen jan. 2023

 In Blog Katie Allen

Blog Katie Allen jan. 2023

Katie Allen (Canada) deelt haar persoonlijke ervaringen
katie-allen-foto-jan-2023

Hoewel ik nooit het gevoel had dat CMTC mij tegenhield van sport en andere fysieke activiteiten, waren er wel wat uitdagingen. Met een beenlengteverschil van 3 cm heb ik de neiging om op de beste momenten te struikelen en te vallen, vooral bij activiteiten waaraan ik als tiener deelnam.
Door de jaren heen is mijn balans enigszins verbeterd; maar ik had nog steeds meer dan mijn deel in het vallen. Door fysiotherapie en sportgeneeskunde leerde ik hoe ik veilig kon vallen en de kans op ernstig letsel kon verkleinen, maar door de jaren heen was er schade aan mijn gewrichten, vooral aan mijn knieën. In 2022 ben ik voor het laatst geopereerd aan mijn linkerknie en ben nu hard aan het werk om weer kracht en stabiliteit op te bouwen. Nu mijn contactsportdagen voorbij zijn, kijk ik uit naar nieuwe atletische bezigheden (waaronder in 2022 een halve marathon) en uitdagingen aangaan met verbeterde knieën!
Foto’s zijn van de knie na de operatie en het weer leren balanceren.

Wil je ook een bijdrage leveren? Stuur dan een email naar president@cmtc.nl

Recent Posts

Leave a Comment