Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Dr. Yakir Levin (USA) – Medisch adviseur

 In Adviseurs

Dr. Yakir Levin (USA)

Medisch adviseur
yakir-levin

Yakir Levin, MD, PhD is arts-wetenschapper in het Massachusetts General Hospital, waar hij laser-, cosmetische en medische dermatologie uitvoert. Hij voltooide zijn PhD in elektrotechniek en zijn MD aan de Stanford University. Na voltooiing van zijn residentie in dermatologie aan de Boston University, waar hij hoofdresident was, voltooide hij een tweejarige klinische en onderzoeksbeurs in laser- en cosmetische dermatologie bij MGH. Hij is momenteel instructeur aan de Harvard Medical School en lid van de faculteit Dermatologie van MGH.

De passie van Dr. Levin is de behandeling van kinderen met impactvolle moedervlekken. Omdat hij beseft dat deze moedervlekken aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor de functionele en psychosociale ontwikkeling, gebruikt hij zowel nieuwe als gevestigde technieken om kinderen in de kliniek te behandelen, en indien nodig onder algemene verdoving in de operatiekamer. Zijn onderzoek aan het wereldberoemde Wellman Center for Photomedicine probeert de behandeling van zelfs de meest uitdagende moedervlekken te verbeteren door middel van innovatieve studies in zowel diermodellen als mensen. Daarnaast onderzoekt hij het gebruik van licht om infectieziekten te behandelen en te voorkomen en is hij co-voorzitter van het Virtual Magic Wand-programma, een cursus van een jaar voor artsen die het proces van innovatie doceren.

Recent Posts