Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Familiedag 2023: Efteling

 In Familie dagen

Familiedag 2023: Efteling

Een nieuw record aantal deelnemers!

Familiedagen

familiedag2023-group

Op zaterdag 1 juli verzamelden de deelnemers zich rond 9 uur in het Efteling hotel. In totaal waren 86 mensen aanwezig uit België, Duitsland, Nederland en Oostenrijk. Het weer was bewolkt en er viel een beetje regen maar dat drukte de pret niet! Een voordeel was dat het vrij rustig was in de ochtend zodat er nauwelijks wachtrijen waren. In de loop van de middag klaarde het weer op.

Wij kiezen heel bewust een datum in juli uit omdat dan de Efteling tot ‘s avonds 10 uur is geopend en je daardoor 12 uur van alle attracties kan genieten!

Voor deze dag hadden wij een speciale WhatsApp groep aangemaakt zodat wij eenvoudig met elkaar contact konden onderhouden en foto’s en video’s konden uitwisselen. Onderaan deze pagina een kleine selectie van deze foto’s en video’s. Het andere beeldmateriaal gebruiken wij ook voor onze social media kanalen (uiteraard met toestemming vooraf).

Wij willen graag de Efteling weer bedanken, met name Nicole en Irmin (en haar team) die dit weer een onvergetelijke dag van hebben helpen maken!

Reacties

Onze dochter zei “wat fijn hè dat de Efteling ons zo goed begrijpt (dan bedoelt ze Lex en Anja die ons zo goed geholpen heb met de rolstoel)”. Ook de faciliteiten, ze moest evengoed wachten maar in rust. Ook de toilet juf die zag dat ze het benauwd had die nam haar uit de rij en vroeg hoe het ging en of ze wat voor ons kon betekende. Onze dochter voelde zich gehoord en gezien deze dag. En dat ze niet alleen CMTC heeft. Nogmaals dank!

Wij vonden het als opa en oma een geslaagde dag, voor ons de eerste keer naar de Efteling. Voor de kinderen met een aandoening (en de ouders) is het goed te bemerken dat ze niet alleen zijn met hun aandoening. Ook het moedercontact na de lunch was een goed idee.

De CMTC-OVM organisatie betekent veel voor ons en we hebben veel te danken aan Lex en zijn team, alleen al door hier te helpen konden we zo snel hulp vinden en een diagnose krijgen voor onze zoon.
De familiedag in de Efteling is erg belangrijk voor onze zoon en voor ons, omdat we altijd zoveel andere lotgenoten zien en van gedachten kunnen wisselen. Het helpt enorm dat de kinderen elkaar regelmatig zien en samen lachen en plezier hebben op zo’n dag.

Family Day NL 2023
familiedag2023-1familiedag2023-2familiedag2023-3

Family Day NL 2023

Recent Posts