Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Familie Weekend 2024

 In Familie weekends

Familie Weekend 2024

Ons eerste internationale Familie Weekend!
familie-weekend-2024-groep-web

Op zaterdag 25 en 26 mei 2024 hebben wij ons eerste internationale Familie Weekend georganiseerd in de StayOk in Apeldoorn in Nederland. In totaal waren plm. 60 mensen aanwezig uit België, Duitsland, Nederland, Oostenrijk en Slowakije.

In een prachtige bosrijke omgeving startten wij op zaterdagmiddag rond 13 uur met de ontvangst. De kinderen vonden elkaar direct en gingen direct spelen. Hierdoor hadden de ouders alle gelegenheid kennis te maken en bij te praten.

Wij hadden een aantal spellen georganiseerd waarbij het doel was samen te werken en elkaar te leren kennen. Voorbeelden van deze spellen waren een toren van houten blokken voorzichtig afbreken (Jenga), ping pong balletjes aan elkaar doorgeven via een stok met een bakje en laser game in het bos.

Daarna was het tijd voor een gezamenlijke BBQ waarbij diverse ouders het eten op de BBQ verzorgden. Na de BBQ was het tijd voor de PubQuiz waarbij ook weer in teams allerlei vragen moesten worden beantwoord.

Na de PubQuiz was er nog meer tijd om elkaar te ontmoeten.

De volgende dag begon met gezamenlijk ontbijt en daarna naar de Apenheul. Hier waren rondleidingen georganiseerd in verschillende groepen in verschillende talen. De rondleiders vertelden prachtige verhalen zoals het bevallen van een aap in een ziekenhuis.
Iedereen kreeg een consumptiebonnen mee zodat zij zelf konden bepalen wat, waar en wanneer men wat wilde eten/drinken. Wij hadden afgesproken de lunch zoveel mogelijk samen te gebruiken. Na de lunch kreeg iedereen nog een ijsje.

Al met al een prachtige eerste internationaal Familie Weekend!

Met grote dank aan Laurens, Naomi, Anja en Alexandra voor de organisatie!

Onze evenementen in 2024

Dankzij extra subsidie van het Ministerie VWS kunnen wij dit jaar 3 evenementen organiseren!

Tijdens onze ledenconferentie in 2022 werd door veel leden de behoefte uitgesproken om meer evenementen te organiseren om elkaar fysiek te kunnen ontmoeten. Ons Familie Weekend is het eerste evenement in 2024.

Op 6 juli organiseren wij weer onze internationale Familie Dag en op 26 en 27 oktober (start in feite al op 25 oktober in de avond) onze internationale ledenconferentie.

Reacties

Het Familie Weekend in Apeldoorn was ons eerste evenement met de CMTC-OVM organisatie. Het was een weekend vol actie! Niet alleen kinderen maar ook volwassenen vermaakten zich. We hebben veel leuke mensen ontmoet en ideeën kunnen uitwisselen. Hopelijk zien we elkaar snel weer!

Mijn dochter en ik vonden het absoluut een waardevol weekend. Er ontstond veel meer dan bij een dagje weg een sfeer waarin je elkaar leerde kennen. Omdat wij het middag programma gemist hadden was het tijdens het eten en daarna even zoeken maar dat is in de Apenheul dubbel en dwars ingehaald!
Super bedankt voor de organisatie weer!! 💋

Het was een heerlijk weekend! We voelden ons zeer comfortabel en hadden veel plezier. Maar ook waardevolle gesprekken en veel tijd voor uitwisseling met andere families en mensen met bloedvat aandoeningen. Dit is altijd zo waardevol en belangrijk!

Wij hebben echt genoten van het weekend! Wat was het ontzettend fijn om alle gezinnen eindelijk voor een langere tijd te kunnen spreken! We vonden het allemaal erg leuk om samen spelletjes te spelen en het eten was fantastisch! De omgeving waarin het hotel zich bevond was perfect om te ontspannen!
De zondag in het apenpark was weer perfect georganiseerd door jullie! Wij danken jullie hartelijk voor al jullie inzet en tijd, jullie ideeën en jullie inzet! Bedankt dat jullie bestaan! Tot ziens allemaal in oktober!

Het was een prachtige dag omdat we genoten van het samenzijn met onze lotgenotenmaatjes. Het voelt zo goed❣️❣️❣️

Bedankt voor het fantastische weekend! Het was een geweldige gebeurtenis en bracht ons veel dichter bij de andere getroffenen. We hebben veel uitgewisseld en nieuwe informatie gekregen. Wij noemen het altijd ‘Fleckenfuß-Treffen’.
Bedankt voor deze kans.

Familie Weekend 2024
vliegtuig4-webvliegtuig3-webvliegtuig2-web

Familie Weekend 2024

Ons eerste internationale Familie Weekend!
Recent Posts